Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, milyen volt elsöre megnyalni egy masik srac farkat?
Figyelt kérdés
mit ereztetek? milyen szituban volt? mennyi idösek voltatok?2021. okt. 2. 18:57
2/16 A kérdező kommentje:
miert volt furcsa? :)
2021. okt. 2. 19:04
3/16 anonim válasza:
17 éves voltam, és egy 30 éves gayromeon megismert pasiét nyaltam meg, furának nem volt fura, izgató volt az illata, és nagyon jó volt, ahogyan fogom a forró farkát a kezemben és végignyalhatom. Az meg különös büszkeséggel töltött el amikor beleélvezett a számba, és láttam az arcán az elégedettséget, tök büszke voltam magamra, hogy egy pasi miattam élvezett el :D
4/16 anonim válasza:
Én még nem nyaltam más farkát meg de nagyon szeretném már
5/16 anonim válasza:
Nagyon jó érzés volt! Imádok örömet szerezni helyes fiúknak. :)
6/16 anonim válasza:
Kicsit furcsa volt, de a jó értelemben. Teljesen új dolog volt, érdekelt már egy ideje, szóval izgató volt
7/16 anonim válasza:
13 éves voltam, és érdekesen izgató élmény volt egy kemény dákót megnyalni, így inkább be is kaptam gyorsan, és elélveztettem :) Amúgy először vonakodtam tőle, mert rossz íze lehet, de egyáltalán nem volt rossz.
8/16 anonim válasza:
Nagyon izgató volt. 18 évesen melegbuliban voltam és kétszer is hagytam magam felszedni. Addig csak lányokkal voltam. Az újdonság erejével hatott.
9/16 anonim válasza:
Nagyon izgató volt, azóta is vágyom rá, szívesen megismételném :)
10/16 anonim válasza:
Szerintem csodálatos érzés. De csak ha ápolt az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!