Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kéne, hogy biszex vagyok? Elkéne nyomnom az érzést, hogy nőkbe is tudok szerelmes lenni? Pláne a mai világban, ahol a társadalom elítéli aki más?
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, jobban jársz ha elnyomod magadban
Nem, nem jársz jobban ha elnyomod az érzést
40 szavazat
1/13 A kérdező kommentje:
26N vagyok amúgy
2021. szept. 30. 11:44
2/13 anonim válasza:
Párral próbáltad már? Ott megkapsz mindent, és majd eldöntöd. 26f
3/13 StevenUp válasza:
Nem kell szégyellni, de hirdetni sem. Ez az arany középút. Miért kellene szélsőségekben gondolkodni?
Senkinek sem ciki az hogy nem "normális" identitású. Ez akkor válhat cikivé, ha ezt hirdeted vagy bármilyen szinten előnyt, vagy figyelmet próbálnál kovácsolni ebből.
4/13 A kérdező kommentje:
#3 nem szeretném ezt tenni.. Nem is tudnám.
2021. szept. 30. 11:51
5/13 anonim válasza:
Párom is bi. Sose nyomta el magában. Nem azt mondom hogy mondd el mindenkinek de szégyellni sem kell.
6/13 anonim válasza:
Szerintem élj át mindent amire vágysz ugy az igazi, amugy meg a bi egyfajta elony is ha ugy fogod fel, sokkal tobb part talalhatsz mint heterokent :D
7/13 anonim válasza:
És most fordítsuk meg a kérdést, úgy értem mi van ha egy férfi teszi fel ezt a kérdés? Ilyen esetekben elég ritka az elfogadó nő, érdekes módon...
8/13 anonim válasza:
Szerintem semmi nincs benne. Ha ilyen párom lenne, abból se csinálnék ügyet.
9/13 anonim válasza:
Elnyomni nem tudod, csak frusztrálni fogod magad a vágyaid miatt. Ha háborúzol saját magaddal annak sosem lesz nyertese.
Társadalom... bocs, de kire is tartozik hogy a nőket is szereted? A szomszéd Margó nénire, a sarki zöldségesre, a postásra? Rád és a partneredre tartozik. A pasik egyébként meglepően jól tolerálják a női biszexualitást - főleg ha nem maradnak ki belőle 😂
10/13 anonim válasza:
Komolyan ennek a társadalomnak akarsz megfelelni? Az a lényeg hogy érezd jól magad. Azt meg hogy a sok homofób fidesz által túlhergelt idióta mit gondol,azt szard le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!