Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés egy fiú popsiba berakni?
Figyelt kérdés
22/F vagyok eddig lánnyal voltam csak. Milyen érzés popsiba berakni? Csináltál mar ilyet? Ha igen kivel és hány évesen?2021. szept. 29. 16:47
1/7 anonim válasza:
nagyon szűk volt a srác feneke és így nem is bírtam sokáig
19 évesen voltam először sráccal
2/7 anonim válasza:
isteni,,jo szük,foroo,lüktetö,ha jol megfeszitik az izmot 1 perc alatt elsülsz..ha gondolod felajanlom az enyém kiprobálásra neked,ha nincs más
3/7 anonim válasza:
Én még nem csináltam, de kipróbálnám mindkét oldalról :) 23f
4/7 anonim válasza:
Csodálatos érzés ilyen módon megélni a testi szerelmet, ahogy teljesen eggyé válsz a partnereddel.
Elég későn próbáltam ki először, 25 évesen, akkor is leginkább csak azért, mert huzamosabb ideje nem voltam nővel, és már nagyon kívántam a dolgot...nem bántam meg, sőt, azóta már jó néhányszor volt benne részem.
6/7 anonim válasza:
Valami csoda! Mikor felhevült àllapotban ,mindketten szinte remegve a vágytól, hogy testünk váljon eggyé ,és végre becsusszan a kőkemény farkam abba s szép popóba !!! Imádom érezni és ugyanakkor hallani,hogy a barátom söhajtásai azt mondják, hogy végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!