Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként szexeltetek már egyszerre 2 másik lánnyal?
Amszterdamban voltam fél évet erasmuson, ott volt egy helyi szaktársam, akivel nagyon jóban lettünk, egy este meséltünk egymásnak a kapcsolatainkról, kiderült, hogy három másik lánnyal van hosszabb ideje nyitott poliamor kapcsolatban (meg az is, hogy ott ez jóval gyakoribb, mint nálunk :D )
Én meg elmeséltem, hogy biszex vagyok, és a fél év alatt többször voltam náluk vendégségben, ami nem csak teázást jelentett, de a többes ritkább volt, inkább folyamatos párcsere. Végtelenül kedves, aranyos csajok voltak amúgy, azóta is kb a kedvenc embereim, ritkán találkozom ilyen nyitottsággal és szeretettel mint náluk :)
A barátnőmmel nyaraltunk az exénél...akivel nagyon jóban maradtak. 6 napig nyavajogtak,minden bajuk volt mire kibökték,hogy 3ast szeretnének.
Ők nagyon érezték egymást, mi kevésbé de alapvatően nagyonjó volt,megtapasztalatam a déli temperamantumot.
Nem kell privát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!