Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptál már le idegent öltözőben, zuhanyzóban, wc-ben?
Igen, 22-23 évesen egyetemi wcben. Izgalmas volt.
ff
Koleszban nálunk is csinálták.
Én mondjuk nem voltam benne, de bevett szokás volt.
2007-2008 táján,a nyugati aluljáró wc-ben,egy vastag farkú srácot.
Most is megtennèm,de wc-ben már inkább nem.
Anno ez úgy volt,hogy biszex vagyok,de inkább akkor jött ki a szopási hajlamom,ha ittam egy-kèt rövidet,stb.
Amúgy próbáltam mindig visszafogni magam ilyen tèren,mert utána bűntudatot èreztem,hogy na,most leszoptam valakit.Mi lesz ha valami hülye módon kiderül.
Pedig milyen jó volt,èlveztem nagyon,ès persze èrtettem is a dolgom,többen mondták, hogy kicsit pihenjünk,mert nem akarnak 5 perc alatt elmenni:)
Jó lenne már valaki újra,aki sokat spriccel...
Csak olyan farkat szopok, amelyiket ismerem. Barátomét, ismeröst, de vadidegent soha nem szopnék le.
Nekem a szexhez tarozik a szopás, szexelni viszont én csak a szerettemmel tudok igazán.
Egyszer ugyan egy meleg helyen egy csodaszép srác kérette magát. Szoptuk is egymást, de nekem, nagyon is jól emlékszem, hogy nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!