Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen érzés volt, amikor először kiélted a biszexuális hajlamod?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl arra, hogy férfiként milyen volt először meglovagolni egy péniszt? tényleg sokkal nagyobb az orgazmus, mintha csak simán maszturbálnál?
Elnézést, ha buta kérdés, de kíváncsi vagyok.
2021. szept. 14. 19:21
11/11 anonim válasza:
Egy 3 évvel idősebb haverommal párszor kivertük együtt, majd egyszer ráfogtam az övére, és elkezdtem szopni. Eltartott egy darabig, mire elment, de nem azért, mert rosszul csináltam volna, ugyanis elég szépen jött neki előváladék (ezt külön imádtam), majd végül telelőtt rendesen. Ezután több éven át csináltam neki (kb. 30 alkalom lehetett), majd valamiért egyszer csak ez abbamaradt. Jó lenne folytatni valakivel, mert már rég voltak a számban, de nekem azóta is ugyanúgy hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!