Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz valaki biszex?
Félreértés ne essék, nincs bennem előítéletesség és teljes mértékben elfogadok mindenkit akármilyen is legyen, szóval a kérdésem szimpla kíváncsiság.
Elvileg, ha valaki a saját neméhez vonzódik az azért van, mert vannak hibás génjei, ezért a saját neme iránt érez vonzalmat h ne legyen utódja és ne tudja tovább adni.
De akk mi a helyzet a biszexekkel?
Az hogy alakul ki?
Csak hallottam ezt a teóriát, simán lehet hogy kamu.
A héten itthon voltam mert meg vagyok fázva, sokat unatkoztam és így kezdtem el ezen gondolkodni meg utána olvasni de olyan orvos nyelven fogalmaznak ha rákeresek, hogy nem értek semmit.
Erről a hibás génről én is olvastam valahol, nem tudom, hogy ez mennyire igaz.
De egyébként én sem tudom ezt megérteni, hogy mitől lesz valaki biszex, nem ítélem el őket, nem azért írom, de amíg a melegek és a leszbikusok csakis kizárólag a saját nemükhöz vonzódnak, addig a biszexek gyakorlatilag egyszer így, máskor úgy gondolják a dolgokat.
Én azért, mert pasik közt nem számítok a legjobbnak, ezért minimum hosszú hónapok, de sokszor akár évek kérdése az is, mire barátnőt, vagy akár csak szexpartnert találok a nők között. A farkam viszont most áll, megdugni viszont most szeretnék valakit. Ezért olyankor jó egy fiút is megdugni, legalább van kivel csinálni. Nem olyan jó a szex fiúval, mint nővel, de végülis egész hasonló.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!