Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a srác lehet biszex?
Figyelt kérdés
Szóval egy egyetemista vagyok, magam sem tudom eldönteni hogy kihez vonzódok.
Van egy srác, aki egymást követő 3 előadáson a mellettem lévő padsorba ült le, és azt vettem észre félszemmel, hogy kb 3-4 percenként felém pillant, egy darabig néz, majd elkapja a fejét és elkezdi igazgatni a pólóját vagy másik pozícióba ülve hallgatja a tanárt.
Érdekelhetem? Nem néz ki rosszul amúgy, be is jön kicsit. Hogyan kezdeményezzek nála, ha nem akarok túlzottan nyomulni?
Általában egyedül ül, de mindig utánam esik be.
2021. szept. 8. 20:38
1/2 anonim válasza:
Ne parázz! Menj oda hozzá, és kérj valami pici szívességet, kérdezz valamit. Késs egy percet Te legközelebb, és kérdezd meg hogy megmutatná-e a jegyzetét. Vagy valami hasonlót amit a helyzet hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!