Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti aktívak vagy passzívak vagytok?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Én pl 29 és csak aktív lennék ha ...2021. szept. 11. 16:39
12/31 anonim válasza:
Még sose voltam pasival de szerintem a passzív részt próbálnám ki
Esetleg női ruhában.
14/31 anonim válasza:
Passzív crossdresser vagyok. 32
18/31 anonim válasza:
Én még nem voltam pasival,de passzív szeretnék. Előszőr orálisan,nagyon vonz a dolog! De csak átlagos testalkatú pasival aki nem szőrös és nem durvul
20/31 anonim válasza:
én is úgy vagyok mint a 18 as a romantikus simi tapi vonz meg hogy női ruhában legyek és nőnek érezhessem magam de semmi durvulás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!