Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti aktívak vagy passzívak vagytok?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Én pl 29 és csak aktív lennék ha ...2021. szept. 11. 16:39
1/31 anonim válasza:
Még én se voltam pasival. Mert csak vékony srácot szeretnék és mindenki aki írt husi volt kb. Aktív lennék. F 30
7/31 anonim válasza:
Orálnál többet nem igazán szeretnék csinálni soha,de ha muszáj lenne akkor passzív lennék.
18 vagyok es vékony ha ez számít
8/31 anonim válasza:
Aktiv. Mivel helyes vagyok, magas, ertelmes a visszajelzesek alapjan, ezert viszonylag konnyen talalok olyan partnert, amilyet elkepzelek.
25/F
9/31 anonim válasza:
Szexben aktív lennék. Azonban izgat az a gondolat, hogy egy srác alázzon, rám élvezzen, ilyesmik. F 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!