Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatnátok vele, ha lenne egy kis sub selyemfiútok?
Figyelt kérdés
Egyedül v többen játszanátok vele?
22F vagyok és nagyon izgat a téma
2021. szept. 9. 17:14
1/11 anonim válasza:
Masszírozna, takarítana, főzne csini kis szobalány ruhában.
2/11 anonim válasza:
Legtöbbször egyedül játszanék vele de néha áthívnám a haverokat is hadd élvezkedjenek ők is
3/11 anonim válasza:
Dokinő vagyok, állatokkal foglalkozom.Bdsm nagyon érdekel.Volt már több szolgám, általában fiatalabb fiúcskák.Hétvégén nálam alszik, meztelen takarít, kiszolgál, megfürdet,max a lábam lenyalja.Ha többet mer csinálni, bünti a vége.
42N
Privit nem kérnék, szolgám most is van.
5/11 anonim válasza:
Általában egyedül játszanék vele, például úgy kéne kényeztetni, ahogy mondom neki. Néha pedig egy két másik haverral közösen is használnánk, szerintem van olyan, aki benne is lenne.
6/11 anonim válasza:
Masztizhat nálad vagy te masztizol előtte?
8/11 anonim válasza:
Most komoly válasz érdekelt TwT
9/11 anonim válasza:
Hoz nekem ételt, italt, megfürdet, megtörölget, masszíroz és kiszolgàl. Szűk bugyikàban vàr engem, és ha jól viselkedik az ölembe ültetem, és simogathatja a szakàllam. :)
10/11 anonim válasza:
Hát ti egy álmok vagytok ahhoz képest amiket nekem kellett csinálnom…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!