Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élveznétek ha lenne egy csicskátok? Mit csináltatnátok vele?
Figyelt kérdés
19/f vagyok és érdekel a téma, kort és nemet is írjatok! :)2019. máj. 3. 23:00
4/13 anonim válasza:
ha csaj lenne akkor az általános hetero fantázia: sexelném kényeztetném. Jó gazdája lennék.
28f
5/13 anonim válasza:
Én nagyon élvezném. Néha más is elmosogathatna és felmoshatna. Meg a boltból segíthetne nekem cipekedni. :D 21/L
6/13 anonim válasza:
Naná. Sub, meg domina mi? Meg a csicska. Lol.
De a rabszolgatartás az csúnya rossz dolog.
7/13 anonim válasza:
Zsámolynak használnám miután hazaérek a munkából. Mik ezek a kérdések? XD
8/13 anonim válasza:
Persze. Mindennap takarítana, főzne - persze saját pénzből. Lereszelné a sarkamról a rinocérosz bőrt, kiporszívózná az orromat, gyantázná a hónaljamat, lábamat, bajszomat. Levágná a lábkörmömet. Mindennap lenyalná a port a bútorokról. Minden héten 1x fényesre sikálná a gáztűzhelyet, főleg a sütő részét. Minden mosás után kivasalná az összes ruhámat, még a zoknikat is. És diétázna is helyettem. :)
24L
9/13 anonim válasza:
Meg lefordítaná az összes játékot magyarra, amivel játszani szeretnék.
10/13 anonim válasza:
Szopatnám, amikor kedvem tartja és néha meg is dugnám.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!