Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behatolástól volt már orgazmusod?
Figyelt kérdés
Kipróbálnám milyen pasival. Írt is egy aki be is jött. Eljutottunk odáig hogy tali. 1 órával előtte lemondta. Szopásról lett volna szó. Mondom ha nem jött össze kipróbálom a barátnőm vibrijét. Egy ponton jól esett, maxra állítottam. Kb 20 perc múlva olyat élveztem, mint még sosem.2021. szept. 7. 16:04
2/5 anonim válasza:
Barátnőmmel próbálgattuk egymásnak dildoval. Élvezetük, de nem volt tőle orgazmusom, kizárólag, csak ha verte közben.
Összejöttünk egy sráccal hármasra. Terveztük, hogy előbb dildoval majd tágutunk, de hevesebb volt a menet. Hátulról (kutya pózban) belém hatolt. Pár pillanat múlva hatalmas prosztata orgazmusom volt! Nagyon klassz emlék!
Néha sikerült/sikerül elérni partnerrel és dildoval is. Sajnos nem mindig.
3/5 anonim válasza:
en egyszer haverommal vertem közösen,,majd bepucsitottam mondtam dugja be..mögém jött es betette ..épp a makkja volt bent es egyböl elélvezett :D
4/5 anonim válasza:
Magától csak a behatolástól nem, viszont az tény, hogy miközbe dugva voltam kb 5 max 10 percig bírtam és élveztem egy hatalmasat :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ha valaki felavatna....
2021. szept. 22. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!