Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutóbb hol láttál jó testű srácot kevés ruházatban, vagy meztelen? Milyen részét nézted meg, hogy nézett ki?
Figyelt kérdés
srác, fiú, meztelen, pucér2021. szept. 1. 12:28
11/16 anonim válasza:
Uszodában a tusolóban elöször szemmagasságban vettem észre egy nálam fiatalabb baromi jóképü srácot. Aztán végigpásztáztam a testét, amit ö észrevett, és egy ici-picit a farka duzzadni kezdett.
Ö is végignézett engem, de nekem kevesebb szerencsém volt, mert semmi perc alatt felállt a farkam.
Nem kellett sokat nézegetni tovább egymást, máris mentünk az öltözöbe, aztán énhozzám....
....jó volt, de többet sajnos nem láttam öt.
12/16 anonim válasza:
Nudista strandon. Mindenét megcsodáltam.
13/16 anonim válasza:
Fürdőben minden alkalommal látok pár nagyon vonzót. Persze rajtuk van a nadrág, de ez cseppet sem csökkent a szépségükön. Arra próbálok ügyelni, hogy ne bámuljam őket feltűnően.
14/16 anonim válasza:
Uszoda öltöző. Hát szegényt nagyon megbámultam :D
16/16 anonim válasza:
Edzőtáborban tusolásnál, meg öltözésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!