Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutóbb hol láttál jó testű srácot kevés ruházatban, vagy meztelen? Milyen részét nézted meg, hogy nézett ki?
Figyelt kérdés
srác, fiú, meztelen, pucér2021. szept. 1. 12:28
3/16 anonim válasza:
Nudista strandon. Nagyon szép teste volt, és minden részét megnéztem tetőtől talpig.
4/16 anonim válasza:
A barátom mellett ébredtem az ágyunkban, így őt láttam ma reggel. Végignéztem rajta (amit nem takart a takaró), majd gyors zuhany után kimentem reggelit csinálni.
7/16 anonim válasza:
uszodában,kijött a viznöl végigcsorgott a testén a viz..en meg alul csorogtam utana...
8/16 anonim válasza:
A Magnum szaunában láttam ilyet legutóbb. Minden porcikáját megnéztem elöl és hátul is, s nem csak néztem. A legjobb, hogy a gőzben ő ült le szorosan mellém meztelenül, ami felhívás egy keringőre. Hatalmas mázlim volt, mert már nem vagyok az a korosztály, akire az ilyen fiatalok általában vágynak.
9/16 anonim válasza:
Rudas fürdő férfi napján egy 16 körüli srácot az apjával. Minden testrészét meg tudtam nézni, nem takargatta magát sem a szaunában, se a zuhanyozóban, és a medencetérben se túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!