Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed legjobb közös hoki élménye? (Az enyém lent)
Figyelt kérdés
17 voltam és megismerkedtem egy nálam idősebb férfivel az egyik chat oldalon.
Ő 37 éves családapa volt, kb 16 cm-es szőrös farokkal, jó nagy csüngős herezacskóval :)
A lazább, biszex dolgok vonzották őt, így nála kivertük egymásnak.
Hatalmasat fröcskölt, a kanapé, a padló is spermás lett, aztán én élveztem, de nekem nem volt ennyi "cuccom".
Ez volt az első közös hoki élményem és imádtam, nagyon izgalmas volt, a srác is jófej és laza volt, persze ezt diszkréten kezeltük.
Nektek emlékezetes közös recskás élmény?
2021. aug. 30. 09:32
1/9 anonim válasza:
Nyolcadikban vertem először ki együtt mással,onnantól rendszeresen több haverral és később idegennel is.Mindegyik emlékezetes valami miatt.Akármelyikre gondolok merev leszek.Nekem nincs legjobb,mind az!
2/9 anonim válasza:
Nincs legjobb igazából.
Mind ugyan olyan jó emlék.
Haverommal vertük közösen, aztán már egymásnak 7-8-ban. 😁
3/9 anonim válasza:
Nekem csak majdnem volt. Szexpartnerkeresőn írt rám a srác, pedig én csajokat kerestem. Nagy unszolásra belementem, hogy találkozzunk, aztán amikor átmentem hozzá, és lekerült a gatya, azt mondta, mégis inkább leszopna, és már bukott is rá. Tök ciki volt, de ha már ott voltam, hagytam. Miután telelőttem a száját, felöltöztem, és eljöttem. Azóta se tudom, mit gondoljak róla :)
4/9 anonim válasza:
en haverommal 13 évesen oda vissza,majd késöbb oral,,azota is imadok vkivel masztizni
5/9 anonim válasza:
Megismerkedtem egy magát masszőrnek mondó férfival. Ő ajánlotta fel, hogy meggyúr. Kissé azért gyanakodtam, hogy ingyen van, de belevágtam, mert izgatott az, amiről úgy sejtettem, hogy ez a masszírozás valójában szólni fog. Először csak sima masszírozásnak indult. Ahogy haladt a masszírozás menete farizmok felé, kezdett útban lenni az alsónadrágom. Mind lejjebb húzgálta a fenekemről, de aztán egyszerűbb lett levenni magamról. Alapos farizom masszírozást kaptam, amibe már erotikus elemek is vegyültek. Nekem bejött, és neki is. Mire megkért feküdjek hanyatt már fel voltam izgulva. Többé már nem is próbálta masszírozásnak álcázni és én se tettem úgy mintha masszírozást várnék. Onnantól a farkamat "masszírozta". Majd kilépett a látómezőmből, s mire visszatért rajta sem volt már fent azaz alsó nadrág, amiben addig volt. Az ő farka is állt. Úgy "masszírozott" hogy nekem is kézre álljon az övé. Kivertük egymásnak. Jó volt nagyon.
6/9 anonim válasza:
Cserkésztáborban egy sátorba kerültem az egyik vezetővel. Igazából már este a zuhanyozáskor láttam hogy neki milyen nagy van, meg szőrös. Éjszaka felébredtem, hogy zihál, és nagyon hirtelen lámpát kapcsoltam és láttam hogy veri. Szegény alig győze magára kapni a hálózsákot, de már késő volt. Rá kattantam, kértem mutassa meg nekem is hogyan is kell. Nagyon unszoltam, de végül bele ment hogy egymáson. Alig húztam vagy egy tucatot az övén és már fröcskölt is. Hihetetlen látvány volt. Aztán ő jött. Én se bírtam túl sokáig. Életem első nedves élvezete volt, de csak 2 kicsi fehér csepp jelent meg. Viszont addigi életem legnagyobb élvezete. Én 11és fél éves voltam, ő meg 20.
7/9 anonim válasza:
Olyan jó ezeket olvasni, bár velem is csinálná valaki. Csak senki nincs a közelemben. Mosonmagyaróvár...
8/9 anonim válasza:
Rendszeresen, öcsémmel, haverral, zuhanyzoba osztalytarsakkal szoktunk közös hokizni. Nagyon jó együtt egymás előtt kiverni, sokkal nagyobbat elvezek mint magam a szobában. 😉
9/9 anonim válasza:
8-ik óta rendszeresen verem haverokkal, osztálytársakkal, szobatársakkal. Sokkal jobb másokkal verni mint egyedül. Mindegyik emlékezetes kifejezetten nincs legjobb tán egy van ami kiemelkedik. 5-en vertük ki tök meztelenül. Azok a hangok meg a látvány az felejthetetlen volt. A végén pedig egy üres sörösdobozt kellett eltalálni az asztalon. Na annyi spermát életemben nem láttam mint amennyi ott landolt. Szinte minden kapott egy-egy spriccet ami a közelben volt, lehetett utána takarítani rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!