Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domina csajok, ti olyan utasítást is adnátok a szub pasinak, hogy szopjon l egy pasit vagy pucsítson be pasinak?
Ez a domináns csajomnak egy nagy vágya hogy én meg egy másik pasi.
Szerintem utasítana is, de ez már sok lenne.
Viszont ott valamiért az tetszene neki ha domináns lennék.
Kedves 4.
Beszéltem én is vele. Ha te nem vállaltad ne sározd. Normális a csaj. Én vállalom. Ha valaki nem az se gáz de ne sározzuk azt aki kéri vagy aki vállalja is…
Azzal nincs is baj de miért kell napi 5 ugyanolyan kérdést kiírni.
Amúgy csak szólok hogy ha bi lennék akkor most az én farkamat szopnad...
Javaslom hogy hosszabb ismeretség után menj csak bele ebbe mert a csaj naponta cserélgeti a pasikat.
Na akkor én is beleszólok. Ugyanis megkaptam az üzenetet vkit, hogy újabb kérdés tőlem. NEM ez a kérdés ne én vagyok. Illetve köszönöm a kedves megjegyzéseket. Mivel 4 sráccal dumáltam itt sikeresen azonosítottam is a szereplőket. Bátran lehet oltogatni, de az hogy nem azt kapod amit vársz (mármint nem felelek meg a vágyaidnak) az nem jelenti azt, hogy naponta van új partnerem és a többi. Egyszerűen más izgat téged és mást engem. Emiatt viszont nem kell lejáratni a másikat. Én legalábbis így gondolom.
Főleg, hogy senkire nem írtam rá, senkit nem kértem, hogy írjon...
Mindig a tetteink minősitenek minket. Én így gondolom. Jelenesetben kedves kritizálók titeket is az hogy valakit le akartok járatni mert nem jött össze. Szomorú... Az pedig, hogy valakit akinek a kérdése hasonló mint az enyém teszitek tönkre az külön gáz.
Na és a kérdésre is reagáljunk. IGEN! Én szoktam kiadni ilyet. Igaz eddig 1 jelölt van csak aki be is tartaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!