Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez biszexualitás vagy csak egyszerűen szub vágy?
Figyelt kérdés
Tehát izgatna ha egy pasi rám élvezne, fogdosna, verné a farkam (cum controll), szóban alázna. Ennyi. Tehát nem lenne szex. Az a helyzet izgat benne hogy nincs választásom és férfinak kell behódolni.
Azonban semmi szex. Szóval ez így biszexualitás lenne vagy csak heteró szub vágy?
2021. jún. 21. 09:03
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez mindkettő bisex mert pasival akarod sub mert azt nemkell magyarazni
2/9 anonim válasza:
Szerintem csak SUB vágy. HA akarnál szexet is lenne bi. Ebben pont az jön be szerintem neki hogy tényleg erős a másik...
4/9 kovpet válasza:
"rám élvezne, fogdosna, verné a farkam"
Szerinted ez mi, ha nem szex?
5/9 anonim válasza:
kovpet szerintem se szex úgy igazándiból.
6/9 anonim válasza:
A kettő egyszerre, biszexuális szubmisszív pasi vagy. Attól hogy valaki biszexuális még nem jelenti azt hogy mindent is akar, mindenre is vágyik.
7/9 kovpet válasza:
5: Értem. Akkor ha a párod valaki mással tenne ilyet a hátad mögött, az nem is lenne megcsalás szerinted? :)
8/9 anonim válasza:
Bi, amúgy nekem is van ilyen vágyam, dom és szub oldalon egyaránt.
9/9 anonim válasza:
6#+1
Ha csak kicsi benned a meleg oldal, akkor nem feltétlen lesz nagy vágy.
Ha szexuálisan izgat, akkor mát szexualitás, hiába nincs konkrét szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!