Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalandvagy1986 kérdése:
Bi lányok/nők: melyik nem képviselője okozott számotokra emlékezetesebb orális élményt? ☺️ 35N
Figyelt kérdés
Tudom, ez nagyban függ attól is mennyire lelkes/tapasztalt partnerekkel sodort össze az élet.
Heteró részről semmi panaszom sem lehet, de be kell valljam egyre jobban érdekelnek a másik oldal rejtette élmények is. ☺️
2021. aug. 28. 18:31
1/11 anonim 

válasza:

Egyèrtelműen a nők. Igaz csak 4 partnerem volt eddig, de mind jobban nyalt mint a pasik.
A mostani pàrom is igyekszik a kis dràga ... de messze van egy nőtől.
2/11 A kérdező kommentje:
Valahol eleve könnyebb dolga van egy nőnek, hisz biológiailag számára ismerős a "terep", az is milyen érintés mit okoz. Persze mindenkinek kicsit más az ami jó, technikai és intenzitás terén is.
2021. aug. 28. 18:49
3/11 anonim 

válasza:

Nekem is lány,21 voltam a partnerem + 32,szóval lehet hogy a tapasztalat is belejátszott,bár azt mondta hogy én is nagyon jó voltam.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Lehetséges, gondolom neki nem az első volt? Neked első ilyen élményed volt passzív és aktív téren is? :)
2021. aug. 28. 20:06
5/11 anonim 

válasza:

Hasonlóképp vagyok mint a kérdező :) csak nekem már 23 évesen előjött az érdeklődés. Azóta is keresem a lehetőséget... Remélem előbb utóbb összejön :) 25/L
6/11 anonim 

válasza:

A lányok egyértelműen jobban nyalnak, de nem a technikában jobbak, hanem egyszerűen türelmesebbek, mint a fiúk.
7/11 anonim 

válasza:

lányok, hozzájuk is vonzódok jobban :)
8/11 anonim 

válasza:

Nemhiába szeretném kipróbálni lánnyal :)
9/11 anonim 

válasza:

Szintén kipróbálnám, adni és kapni is. Pasikkal annyira nem rossz, de nem is csúcs, kíváncsi lennék, hogy egy lánnyal ez megváltozna-e. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére semmi gond a párom teljesítményével, de biztosan más valaki aki anatómiailag tudja mi mit okoz... Kicsit nehézkes összehozni, de nem adom fel...
😉
2021. szept. 16. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!