Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért érzem ezt maszti után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt maszti után?

Figyelt kérdés
Csak lánnyal lennék párkapcsiban,illetve házasságban. Néha fantáziálok szép fiúról és kiverem rá. Utánna elszégyenlem magam nagyon..... vallásos is vagyok tudom ez Jézus elött sulyos bün amiért pokol jàr a halal utan ha nem tudom megbánni.de nem megy olyan jol esik. Szegyenlem magam, probalok errol lemondani de nem megy. Kivanom a fiukat. 21F
2021. aug. 28. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Ebbe ne vedd bele a vallást, és nem fogsz pokolra jutni,nyugi.

Már nem férnél ott el amúgy sem a papoktól és a vallásos emberektől..

2021. aug. 28. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Lényeg, hogy ne folytass homoszexuális életformát, ha lánnyal leszel párkapcsolatban, akkor minden OK. Attól, hogy eszedbe jut agyonütni valakit, mert felbosszant, még nem leszel gyilkos, és nem követsz el bűnt.
2021. aug. 28. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Volt egy barátom. Hasonló helyzetbe mint te. Neki egy terápia segített. Én baromságnak tartottam de ha érdekel összekötlek vele.
2021. aug. 28. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Ezért "klassz dolog" a vallás, nemlétező dolgok kapcsán bűntudatot kelt, lelkileg megnyomorít embereket, aki ahelyett hogy boldogan élnének viaskodnak önmagukkal, szenvednek. Aztán ebből lesznek a kényszerű házasságok, ahol szex helyett jól megverik az asszonyt néhanapján, aztán rosszabb esetben akkor szakad el a cérna amikor már van gyerek is. És apu vagy végül 45 évesen felfedi mgát és utána megpróbálja bepótolni fiúkkal amit elmulasztott, vagy tovább szenved a házasságban és eljár titokban fiúkhoz, prostihoz stb...
2021. aug. 28. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel én is így vagyok, a legjobb olyan lánnyal összekötni az életed, aki tud a vágyadról és elfogadja azt.

Mivel 50 évre kötsz majd házasságot és tudjuk egy idő után minden uncsi lesz, és minden meg és átváltizik, így legjoibb, ha az elejétől nyitottak vagytok és megengedőek egymással.

F60..

2021. aug. 29. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
A szép fiú is jelenthet erotikus ingert, ez önmagában még nem bűn, csupán az ingerekre való gyors reagálást jelenti.
2021. aug. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!