Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon gáz ha előbb fekszek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha előbb fekszek le pasival mint lánnyal?

Figyelt kérdés
És szerintetek mennyire megbízhatóak a meleg partnerkeresőn lévő emberek?
2021. aug. 27. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, szerintem egyéne válogatja, hogy ki mennyire megbízható. Én nagyon nem szeretnék lebulni, senki se tudja, hogy bi vagyok, ezért nem is regisztráltam ilyen oldalra.
2021. aug. 27. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 27. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pasi volt az elsö, és a csaj dolog még mindig várat magára. Mondjuk nálam a mérleg a pasik felé billen inkább, de csajjal is el tudnám képzelni. Igazábol úgy csináld ahogy neked jól eski, a te dolgod ill. a partneredé.

Vegyesek a tapasztalataim a partner keresökkel. Igazából azt tudom tanácsolni, hogy bárkivel is beszélgetsz, konkrét dolgokat csak azután mondj ha már ugy érzed hogy biztos megbizható. És ne dölj be minden szép szonak, keresd a jeleket amik azt mutatják hogy valami nincs renben a sráccal.

Rám nemrég rám írt egy srác hogy ismerkedünk e. Már az elején éreztem hogy kicsit tulságosan nyomul, ill. Párnmondat után küldte is a fotót. Ezzel nincs gond, de miután gondolkodtam rajta irtam neki egy normális üzenetet, hogy ugy érzem nem az esetem, és hogy inkább hagyjuk ezt. Megköszöntem a fotót és a bizalmat. Erre visszairt felháborodva és kb elküldött a csába. Nem válaszoltam semmit, letultottammazt kész. Ha nem képes egy normális, nem bunko elutasitást elviselni akkor nem tudom mit csinált volna ha személyesen mondom ezt neki?

Szoval ja, figyelni kell a jeleket, sok fura ember van fenn ezeken az oldalakon.

De van pozitiv tapasztalat is. Elvégre az elsövel is ilyen oldalon ismerkedtem meg! Szóval van esélye hogy psszejön valami jo is! :)

2021. aug. 27. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
2021. aug. 27. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Gáznak semmi esetre sem gáz, mivel a vágyaidat megélni nem az. Ezzel nincs is probléma. Ilyen formában azért azokkal az oldalakkal vigyáznék, mert elég sok az alkalmit kereső skalpvadász, akiknek csak egy újabb strigula lennél, pláne úgy, hogy az első alkalmad lenne. Ezzel nem minősíteni akarom őket, nekik ez így működik, és találnak is rá partnert. Magam is inkább a fix kapcsolatban gondolokom. Ez persze éppen emiatt nehezebb is.
2021. aug. 28. 07:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kb 100x könnyebb pasizni, mint csajozni biszex férfiként, ezért érthető.
2021. aug. 28. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!