Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha előbb fekszek le pasival mint lánnyal?
Nekem is pasi volt az elsö, és a csaj dolog még mindig várat magára. Mondjuk nálam a mérleg a pasik felé billen inkább, de csajjal is el tudnám képzelni. Igazábol úgy csináld ahogy neked jól eski, a te dolgod ill. a partneredé.
Vegyesek a tapasztalataim a partner keresökkel. Igazából azt tudom tanácsolni, hogy bárkivel is beszélgetsz, konkrét dolgokat csak azután mondj ha már ugy érzed hogy biztos megbizható. És ne dölj be minden szép szonak, keresd a jeleket amik azt mutatják hogy valami nincs renben a sráccal.
Rám nemrég rám írt egy srác hogy ismerkedünk e. Már az elején éreztem hogy kicsit tulságosan nyomul, ill. Párnmondat után küldte is a fotót. Ezzel nincs gond, de miután gondolkodtam rajta irtam neki egy normális üzenetet, hogy ugy érzem nem az esetem, és hogy inkább hagyjuk ezt. Megköszöntem a fotót és a bizalmat. Erre visszairt felháborodva és kb elküldött a csába. Nem válaszoltam semmit, letultottammazt kész. Ha nem képes egy normális, nem bunko elutasitást elviselni akkor nem tudom mit csinált volna ha személyesen mondom ezt neki?
Szoval ja, figyelni kell a jeleket, sok fura ember van fenn ezeken az oldalakon.
De van pozitiv tapasztalat is. Elvégre az elsövel is ilyen oldalon ismerkedtem meg! Szóval van esélye hogy psszejön valami jo is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!