Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Társkeresőkön miért a nyálas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért a nyálas biszex és melegek vannak leginkább fenn?

Figyelt kérdés

Akiről távolról látható hogy meleg vagy egyértelműen srácokhoz is vonzódó srác szerintem nekik lenne a legkönnyebb dolguk személyesen ismerkedni (már persze ha kb őket szednék fel)

Viszont mint a romeo, grindr, tinder stb. oldalakon hatalmas arányban olyan srácok vannak fenn (még a biszexnek valló srácok között is) aki ölelésre, összebújásra, randira, komoly kapcsolatra vágynak. Amivel alapjáraton nincs is gond, de az olyanok mint én aki úgy biszexek hogy kapcsolatot nem keresne sráccal inkább egy másik biszex havert, és nem olyan "programokkal" mint amit csak egy csajjal szeretne csinálni.

Miért ennyire ritka a heterósabb biszex mint az inkább meleg felé hajló biszex?

25f

2021. aug. 24. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég ha csak szex van. PL ha leszopnak. :P
2021. aug. 24. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress partnert a hotbull.hu-n, ott szerintem több az olyan aki csak alkalmit keres. Ezek az oldalakon amiket felsoroltál szerintem is komolyabb kapcsolatot keresők vannak, persze vannak kivételek.
2021. aug. 24. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért nyálas, ha valaki gyengédséget is keres, mert szereti. Nagyon sok ember nem kap szeretetet, akkor persze,hogy igényli és örömmel veszi.

Még akár egy alkalomnál is.

Szerencsére eddig nem volt olyan, aki ezt nyálazásnak hívta,mivel én is szeretek összebújni, érzéki és gyengéd lenni.

Vagyunk ilyenek is , nem kevesen és vannak másmilyenek is. Ilyen a világ.

Mindegy, hogy meleg,bi, heteró.

2021. aug. 25. 02:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ferfias, izmos vagyok, inkább passziv bi és nehezen is találok jót magamnak aki nem kapcsolatot akar.
2021. aug. 25. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!