Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire rossz idegennel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz idegennel elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés

Már nagyon vágyom a szexualitásom felfedezésére egy partnerrel is, kezd unalmassá válni az egyhangú maszturbálás. És szexjátékokat sem nagyon használhatok, mert az majdnem mintha elvenné a szüzességem. Van egy vékonyka kis vibrátorom, de az nem sokat jelent. Párom még nem volt és nem is fűzök túl sok reményt ahhoz, hogy a közeljövőben lenne, mivel nem nagyon járok társaságba a covid és szigorú szülők miatt. Eddig úgy voltam vele, hogy a szüzességemet mindenképpen a páromnak fogom odaadni, és utána nyitott leszek, benne leszek akár egyéjszakásokban, vagy ilyesmi. Most arra gondolok, hogy ha találkoznék a neten egy szimpatikus sráccal/férfivel, akkor az is jó lenne. Van is már rá pár jelentkező, gondolok is most egy konkrét srácra, aki szimpatikus, és megbízhatónak tűnik.

Mit gondoltok erről, rossz emlékként néznék vissza rá a jövőben, még ha a szex jó is lenne és megbánnám, hogy nem párkapcsolatban csináltam?

Tudtok tanácsokat adni, hogy hogy lehet ezt minél biztonságosabban csinálni?

Ajánlatokat privát üzenetben nem kérek!!!

18/l

2021. aug. 22. 21:25
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Még nem
2021. okt. 24. 19:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha elvesztenéd, szívesen segítek megtalálni! :)

2021. okt. 30. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Na mi lett Boglárka?
2022. júl. 1. 02:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy lett-e valami végül, és kivel?
2022. júl. 1. 13:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!