Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire rossz idegennel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz idegennel elveszteni a szüzességet?

Figyelt kérdés

Már nagyon vágyom a szexualitásom felfedezésére egy partnerrel is, kezd unalmassá válni az egyhangú maszturbálás. És szexjátékokat sem nagyon használhatok, mert az majdnem mintha elvenné a szüzességem. Van egy vékonyka kis vibrátorom, de az nem sokat jelent. Párom még nem volt és nem is fűzök túl sok reményt ahhoz, hogy a közeljövőben lenne, mivel nem nagyon járok társaságba a covid és szigorú szülők miatt. Eddig úgy voltam vele, hogy a szüzességemet mindenképpen a páromnak fogom odaadni, és utána nyitott leszek, benne leszek akár egyéjszakásokban, vagy ilyesmi. Most arra gondolok, hogy ha találkoznék a neten egy szimpatikus sráccal/férfivel, akkor az is jó lenne. Van is már rá pár jelentkező, gondolok is most egy konkrét srácra, aki szimpatikus, és megbízhatónak tűnik.

Mit gondoltok erről, rossz emlékként néznék vissza rá a jövőben, még ha a szex jó is lenne és megbánnám, hogy nem párkapcsolatban csináltam?

Tudtok tanácsokat adni, hogy hogy lehet ezt minél biztonságosabban csinálni?

Ajánlatokat privát üzenetben nem kérek!!!

18/l

2021. aug. 22. 21:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vágj bele bátran. A szüzesség elvesztése csak addig érdekes, amíg nem estél át rajta, utána rájössz, hogy nem is volt annyira fontos a megtartása. A lényeg, hogy olyannal csináld először akiben (valamennyire) megbízol ;)
2021. aug. 22. 22:28
 12/24 A kérdező kommentje:

Eddig csak 7 embertől kaptam privát üzenetet.....

Nem, nem fogok válaszolni és nem, nem szeretnék tőletek semmit. Ha egy ilyen oldalon egy ilyen egyszerű kérést nem bírtok tiszteletben tartani, akkor hogy várnátok el, hogy megbízzon bennetek valaki annyira, hogy nektek adja a szüzességét...

2021. aug. 22. 22:47
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
Csak 7? :o
2021. aug. 22. 22:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a pozitív válaszokat! Szerintem ha tényleg találok valakit(nem erről az oldalról!), akiben nagyrészt megbízok, akkor meg fogom tenni. Ráírok arra a srácra is, akit említettem. Tinderen ismertem őt meg és rögtön szimpatikus lett nekem. Megbízhatónak tűnik. Feljött már, hogy találkozhatnánk és ha bejövünk egymásnak, akkor kipróbálhatnánk pár dolgot(orális szex) a rendes szexen kívül. Csak akkor még nem mertem bevállalni. Most már lehet megpróbálnám. Csak találkozunk, setálunk, talán megiszunk egy kavét és meglátjuk, hogy alakul. Legalábbis én így képzelem el.
2021. aug. 22. 22:54
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Aztán majd mesélj :)
2021. aug. 22. 22:56
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ milyen idegen. Reptoid? Kicsi zöld? Kicsi szürke? Az a biszbasz az alienből ami a szájában hordja külön az állkapcsát? Esetleg űrgolyhó?
2021. aug. 22. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

"Ha egy ilyen oldalon egy ilyen egyszerű kérést nem bírtok tiszteletben tartani, akkor hogy várnátok el, hogy megbízzon bennetek valaki annyira, hogy nektek adja a szüzességét..."

Ott a pont.

2021. aug. 22. 23:24
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem várj vele. Az első szex legtöbbször nem úgy alakul mint ahogy azt az emberek előre eltervezik (főleg lányok esetében), az első alkalom nagy valószínűséggel nem lesz élvezetes, és nagy csalódás lesz belőle, de ha valaki olyannal csinálod akit szeretsz, az iránta érzett érzések kárpótolni fognak, és sokkal nagyobb jeletősége lesz. Csak mert 2 ember azt írta, hogy Ők nem bánták meg, nem azt jelenti, hogy Te nem fogod, szóval gondold át (bár már lehet azóta megtetted).
2021. szept. 3. 15:52
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Ennek sajnos olyan íze van, hogy juj már elmúltam 18, mit fognak szólni hogy még szűz vagyok! - - Normális ember semmit. De nem is tartozik senkire. A lefekvést nem tervezzük, hanem majd, adja magát. Amit írsz olyan húsvásár ízű. Gondold át!
2021. szept. 3. 18:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Sikerült el veszíteni?
2021. okt. 17. 14:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!