Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rossz idegennel elveszteni a szüzességet?
Már nagyon vágyom a szexualitásom felfedezésére egy partnerrel is, kezd unalmassá válni az egyhangú maszturbálás. És szexjátékokat sem nagyon használhatok, mert az majdnem mintha elvenné a szüzességem. Van egy vékonyka kis vibrátorom, de az nem sokat jelent. Párom még nem volt és nem is fűzök túl sok reményt ahhoz, hogy a közeljövőben lenne, mivel nem nagyon járok társaságba a covid és szigorú szülők miatt. Eddig úgy voltam vele, hogy a szüzességemet mindenképpen a páromnak fogom odaadni, és utána nyitott leszek, benne leszek akár egyéjszakásokban, vagy ilyesmi. Most arra gondolok, hogy ha találkoznék a neten egy szimpatikus sráccal/férfivel, akkor az is jó lenne. Van is már rá pár jelentkező, gondolok is most egy konkrét srácra, aki szimpatikus, és megbízhatónak tűnik.
Mit gondoltok erről, rossz emlékként néznék vissza rá a jövőben, még ha a szex jó is lenne és megbánnám, hogy nem párkapcsolatban csináltam?
Tudtok tanácsokat adni, hogy hogy lehet ezt minél biztonságosabban csinálni?
Ajánlatokat privát üzenetben nem kérek!!!
18/l
Eddig csak 7 embertől kaptam privát üzenetet.....
Nem, nem fogok válaszolni és nem, nem szeretnék tőletek semmit. Ha egy ilyen oldalon egy ilyen egyszerű kérést nem bírtok tiszteletben tartani, akkor hogy várnátok el, hogy megbízzon bennetek valaki annyira, hogy nektek adja a szüzességét...
"Ha egy ilyen oldalon egy ilyen egyszerű kérést nem bírtok tiszteletben tartani, akkor hogy várnátok el, hogy megbízzon bennetek valaki annyira, hogy nektek adja a szüzességét..."
Ott a pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!