Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik 20+ emberrel lefeküdtek már, milyen némi betegségeken estetek át?
Az egyik barátnőmnek már mondtam régen, hogy szerintem jobban tenné, ha elmenne szűrésekre, akkor megsértődött, majd később elment és 2 ilyet is összeszedett.
Ti nem féltek ettől, hogy bármikor összeszedhettek bármit?
Ha óvszert használtok is, akkor az orállal mi van? Ha van orál, akkor felesleges az óvszer.

condyloma (HPV).
És a 6-osnak jelezném, keressen másik orvost, mert ez átvert. Olyan nincs, hogy a HPV kimegy belőled.

A szegedi bőrgyógyászati klinikán voltam, bent volt az orvos, az asszisztens és még egy ember (talán másik orvos, vagy tanuló orvos). Lehet nem pont ezt mondták, hogy kiment a vírus, hanem hogy már nem vagyok fertőző.
Ja és annak, hogy HPV-s lettem semmi köze a partnerszámomhoz, mivel ez még a karrierem legelején történt, amikor még maximum 4-5 partnerem volt az életben.

Lehet, hogy azt mondták már nem vagy fertőző, de elárulom, a HPV örökre benned marad, esetleg lappang, de bármikor kijöhet megint és fertőzhetsz még tünetmentesen is. Sajnos ez bizony ilyen.
Az viszont tény, semmi köze a partnerek számához, már a 18-25 éves korosztály egy jelentős része HPV-s, a leggyakoribb STD.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!