Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok! Hogyan kezdtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok! Hogyan kezdtetek bele dolgokba fiúkkal?

Figyelt kérdés

[20/F] Egyre kezdem elkönyvelni magam biszexként.

Vágynék intim és/vagy nem-intim felfedezésekre srácokkal, de nem tudom hogyan kezdjek neki.

Budapestre járok (járnék, ha nem lenne pandémia) egyetemre, talán így több a lehetőség.

Viszont csak olyan sráccal akarnék dolgokat, akiről fixen meg tudom állapítani, hogy nem szexel fűvel-fával, nem terjeszt egy tucat nemi betegséget.

Gyakoris felajánlásokat kapásból elutasítok, de nem önajánló privátokra szívesen reagálok.

Hogyan érdemes ezt megközelíteni?

2021. aug. 19. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem találtam megfelelőt

19F

2021. aug. 22. 08:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy nálam idősebb haverom valamiből kilogikázta, hogy engem valószínűleg a fiúk is komolyan érdekelnek. Akkor még nem tudtam róla, hogy meleg, és hogy én nagyon-nagyon tetszek neki. Ezeket később, miután összejöttünk árulta el. Én csak egy jó haveromként tartottam őt számon, akiről titokban erotikusan is fantáziáltam. Na erről meg ő nem tudott. Idővel számomra megfoghatatlan módon valahogy leszedte a viselkedésemből, hogy engem izgatnak a fiúk is, vagy hogy ő bejön nekem. Nem tudom melyiket sejtette meg. Én soha célzást sem mertem tenni ilyesmire. Sőt kifejezetten mélyen titkoltam, mert heterónak tartottam. Bennem nyoma sincs a "gay-radarnak" nevezett képességnek. Lényeg, hogy elkezdett közeledni hozzám, nagyon finom homoerotikus célzásokat tett, jeleket küldött nekem. Sokáig fel se fogtam ezek jelentőségét. Egy idő után aztán még én is elkezdtem gyanakodni. Hihetetlennek tűnt, hogy pont mi ketten. De a gondolat már befészkelte magát, és onnantól én is igyekeztem hasonlóan finoman (tőle másolva) jelezni neki, hogy részemről nagyon is okés lenne. Innentől már rohamosan kezdett egyértelművé válni mindkettőnkről a másik számára. A jelek, a célzások és a megjegyzések mind egyértelműbbek, nyíltabbak és komolyabbak lettek. Amikor biztos lett a dolgában (sokkal előbb nálam) apró lépésekben javaslatokat tett először farok összehasonlításra, majd később maszturbálásra, egymásnak verésre, orálra és análra is. Csak annyi dolgom volt, hogy igent mondjak.
2021. aug. 22. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!