Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok! Hogyan kezdtetek bele dolgokba fiúkkal?
Figyelt kérdés
[20/F] Egyre kezdem elkönyvelni magam biszexként.
Vágynék intim és/vagy nem-intim felfedezésekre srácokkal, de nem tudom hogyan kezdjek neki.
Budapestre járok (járnék, ha nem lenne pandémia) egyetemre, talán így több a lehetőség.
Viszont csak olyan sráccal akarnék dolgokat, akiről fixen meg tudom állapítani, hogy nem szexel fűvel-fával, nem terjeszt egy tucat nemi betegséget.
Gyakoris felajánlásokat kapásból elutasítok, de nem önajánló privátokra szívesen reagálok.
Partnerkereső oldalon kiválasztasz egy értelmesnek tűnő és neked tetsző srácot, aki olyannak vallja magát, amilyet te is keresel. Ennyi, mást nem tudsz tenni, nagy trükkök nincsenek.
2021. aug. 19. 23:28
2/12 anonim válasza:
Nekem könnyű dolgom volt, semmit sem kellett tennem. Volt egy haverom, aki titokban tetszett nekem. Igaz ő meleg volt, nem pedig bi, mint én. Valahogy ráérzett, hogy tetszik nekem. Ő közeledett felém, finoman puhatolózva. Cserébe rendre pozitív visszajelzéseket küldtem vissza, s egyszerűen csak hagytam magam elcsábítani. De ez egyedi.
2021. aug. 20. 00:35
3/12 anonim válasza:
2. Ezt sem értem pl akik különbséget tesznek fiú-fiú szex kereséskor a biszexek és melegek közt. (Nem feltétlen rád gondolok.) Nem számít ez semmit. Biszexként ugyanúgy szexeltem melegekkel és bikkel már.
2021. aug. 20. 02:25
4/12 anonim válasza:
badoon kerestem pasit akit leszophatok
2021. aug. 20. 09:12
5/12 passzivffi válasza:
Évfolyam társamat szoptam le elsősszőr meg utána többször és mikor kívántam a szopást kerestem megfelelő alkalmat, hogy szopni tudjak
2021. aug. 20. 13:03
6/12 anonim válasza:
Hosszas vacakolás utáv elcsattant egy csók a haverommal anno a Balatonparton éjjel, aztán felérve a házba megint és ott már lekerültek a gatyák is...
2021. aug. 20. 13:12
7/12 anonim válasza:
"Gyakoris felajánlásokat kapásból elutasítok"
Kár. :-( Pedig itt vagyok például én. :-D Nem szexelek fűvel-fával, biztos azért, mert nem vagyok olyan szépségideál, akivel még a fű meg a fa is szexelne, cserébe nagyon finoman szopok. <3 :-)
2021. aug. 21. 18:10
8/12 anonim válasza:
7. Amikor egy gyakoris ember ráír egy másik gyakoris emberre ismerkedés/kefélés céljából, akkor olyan 90% az esélye, hogy nem egy településen vagy egymás közelében élnek. Ezt a legtöbb ember elutasítja, inkább a saját városában vagy annak közelében keres célzottan partnert. Ezért érződik ez olyan furának, mert olyan butaságnak tűnik így spammelni, hogy írsz 100 embernek, hogy dugnál vele, de abból 95 nem is a közeledben lakik.
2021. aug. 21. 18:16
9/12 anonim válasza:
#8: nekem az eddigi leges legjobb fiús kapcsolatom olyan volt, hogy minden alkalommal kétszáz kilométert vezettem érte Hajdúnánásra, szeretkeztünk az éjszaka közepén az autómban, a patakparton, aztán hazavittem, és kétszáz kilométert visszavezettem az éjszaka közepén. Minden perce megérte. <3 Úgyhogy nálam pl. a távolság nem akadály. Persze ez csak szexkapcsolatra jó, összeköltözésre nyílván nem.
2021. aug. 21. 18:22
10/12 anonim válasza:
Egyik meleg oldalra felregisztraltam es ott talaltam egy sracot. Eleinte izgultam kisse,de tetszett,hogy “kezdemenyezett”. Ugyanazt csinalta,mint amit en szoktam a nokkel. Kozeledett hozzam,megfogta a labam,olelgetett es tapizott. Imadtam:) Aztan vegul leszoptuk egymast es vegig smaroltuk a talit.
Azota nem voltam sraccal. Inkabb a nok fele hajlok,de szivesen beszelgetek-talizok veled,ha szeretned. Budapesti vagyok ugyanugy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!