Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket próbáltál már ki szubként?
Szub vagyok (fiú) és érdekel, hogy mások miket éltek már meg és főképp ezek hogy tetszettek nekik. Ugye a fantázia élőben nem mindig annyira izgalmas... :D Ti milyen fantáziáitokat valósítottátok már meg és ezek közül mik voltak azok amik élőben is tényleg izgatóak voltak? Ha van kedvetek akkor azt is leírhatnátok részletesebben, hogy amikor valamit először próbáltatok ki az mit váltott ki belőletek (mennyivel volt másabb a fantáziánál, mi tetszett és mi nem tetszett benne stb).
Szub fiúk és lányok válasza is érdekel.
A public dolgok jöttek be legjobban. 4 fal között női ruhás dolgok. Publicban meg csak ruha alatt hordott ciki dolgok.
Ezen kívül pl kedvencem ha nem hagy elélvezni a lány, de sokszor elkezdi verni. Ez könyörgésig, vagy tovább el szokott húzódni.
Amiről nem gondoltam hogy tetszene, csak megengedtem az a pisi. Nagyon meleg, és testen jó érzés.
Kikötözve/lefogva szopattak,máskor meg megkötözött kézzel kellett kielégítenem egy srácot.
Nem túl durva dolgok,de nekem bőven elég ennyi,nagyon élveztem
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!