Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Eddig még csak a rómeót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig még csak a rómeót próbáltam arc nélkül. A Tinder, grindr milyen?

Figyelt kérdés

Ezekre fel lehet menni arckép nélkül, ha amúgy privátban szívesen cserélek arcképet az első üzenetváltáskor is?

Másik, hogy milyen a felhozatal, mennyire lehet ismerkedni? Úgy értem, hogy eddig csak a romeot próbáltam és ahhoz képest milyen szerinted.

25/f, bi aktív

2021. jún. 21. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Bárhova felmehetsz arckép nélkül, az más kérdés hogy mennyi találatot kapsz.
2021. jún. 21. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Olyan arcképet teszek fel, ahol a szemeim, orrom, szám része ki van takarva feketével, tehát a fejformám, hajszínem, bőröm látszik. Ez mellett alsónadrágos testképem is van, egész alakos nyak alatti. A profilba pedig beleírom, hogy helyes vagyok (ami igaz), ezen kívül magas, átlagos-vékony alkat, értelmes és felőlem privátban cserélhetünk képet.

Romeon is ugyanígy csinálom és ott így elég "népszerű" vagyok. De akkor ugyanez működhet a másik 2 helyen is, ha romeon is működik, igaz?

2021. jún. 21. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen az emberek döntő többségének van kint arcképe, és ezt el is várják a másiktól (illetve izmos srácok csak testképpel is lehetnek ott sikeresek), szerintem sok sikerre így ne számíts. De úgyis ingyen van, nincs mit veszítened.
2021. jún. 21. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Tinderen szinte mindenkinek van kint kép, grindr ott nincs, bár az az oldal nagyban megy a lehúzásra, nekem eddig a Tinder jött be a legjobban ott legalább a nevét meg a korát 100% h megtudod Grindr ott meg még azt se biztos
2021. júl. 17. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!