Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti ebbe belemennétek, ha a barátnőtök megkérne rá?
A barátnőtök (20as évei elején jár, és biszex, amit nyilván ti is tudtok) szeretne előttetek szexelni egy idősebb, 35+-os nővel. Természetesen végignézhetnétek, de ennyi, nem engedné, hogy becsatlakozzatok.
Maga a nő is izgatja, illetve az is, ha mások nézik közben.
Belemennétek?
Biszex pasi vagyok. Nem mennék bele, elgondolkodnék rajta, érdemes-e folytatni a kapcsolatot, mert nyilván van erre igénye, és úgyis ki fogja élni.
Ha csak nézhetem, de nem szállhatok bele, az tulajdonképpen egy megengedett megcsalás. Innen már csak egy kis lépés, hogy a hátam mögött lefekszik mással, hiszen "már lefeküdtem, és azt láttad, ez se sokban másabb".
Vagy legyen hármas, vagy ESETLEG egy másik biszex párral párcserés huncutság, hogy senki ne maradjon ki. De hogy csak ő élvezkedjen, az nem tetszene.
Engem a nejem kért meg ,hogy előtte szeretkezzünk a pasimmal!
Először fura volt,ma már természetes!
Legtöbbször masztizik közbe,de van hogy csatlakozik közènk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!