Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, akiket ez izgat, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiket ez izgat, mi izgató benne pontosan? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy sok lány van aki ha meghallja tőlem, hogy bi vagyok, megörül neki, és kéri hogy meséljek róla hogyan jöttem rá, stb, meg mondja hogy imádja a bi fiúkat, stb.

Az ilyen lányok pontosan miért imádják őket és miért örülnek meg neki ennyire?

2021. aug. 12. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A melegeket is kedvelik. Kvázi nem pasiként, lehetséges társként néznek rád hanem mint egy lány barátra.
2021. aug. 12. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs semmi bajom, ha nem pasikent neznek ram.
2021. aug. 12. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább azért örülnek meg ennek mert azt "sejtik" hogy nem leszel nyomulós, durván felszedős az irányukba és tekinthetnek rád teljes nyugodtsággal csak barátként. (szerintem, de lehet tévedek.)
2021. aug. 12. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy "imádja" meg érdeklődik még nem jelenti azt akar is tőled valamit. Inkább ama effektus játszik be amit fent is leírtak, azt remélik nem akarsz majd ész nélkül rájuk mozdulni.
2021. aug. 12. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs sok férfi aki bevallja, hogy az, így valószínűleg nem találkoztak még eggyel sem, ezért érdekesnek tartanak. Én sem ismerek egy biszex férfit sem.
2021. aug. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!