Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi hajlamú srácok ti mire vágytok pontosan srácokkal?
Figyelt kérdés
Én egy ideje agyalgatok ezen, de mikor mondjuk kiverem akkor elmegy a kedvem az egésztől.2020. jan. 15. 11:36
1/15 anonim válasza:
Én konkrétan arra, hogy a férfiasságát a számba vegyem, meg hátra
2/15 anonim válasza:
Hogy kézzel kielégírsen egy korombeli srác és én viszont őt. Persze lehet egyszerre is, nem egymás után gondoltam.
3/15 anonim válasza:
Azért megy el a kedved tőle mert még nem fogadtad el önmagad és e miatt bűntudatod van. Ha elfogadod majd önmagad akkor ez megszűnik, vegyél egy nagy levegőt és ne harcolj saját magaddal, az élvezetért csinálja az ember nem azért hogy marcangolja saját magát.
5/15 anonim válasza:
Elsősorban a szopás izgat, de dugnék is szívesen:)
20f
8/15 anonim válasza:
A legtöbb bi,vagy "kíváncsi " hetero nem lép tovább az álmoknál.Kiveri és elmegy a vágy,még akkor is,ha előtte fűt-fát ígér,hogy találkozik.
Nem mer,mert nem tudja,mit akar a többség.
9/15 anonim válasza:
Én leginkább szexre
De ha csak egy plusz szórakozás és nem belülről jön akkor lehet nem êrdemes forszirozni
10/15 anonim válasza:
Hogy elkezdjem valakinek verne, utána pedig hogy a számba vegyem, utána pedig hogy lenyeljem neki, és utána még tovább szophassam.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!