Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan sikerült összehozni az első bi/meleg kalandot, és mennyit vártál rá?
Neten ismerkedtem egy pár évvel idősebb fiúval,elég gyorsan lebeszéltük,2 nap múlva pedig meg is történt. Csak átmentem hozzájuk,ruha rögtön le,maszti,leszopatott,aztán kicsi pihi és újra maszti.
Sok tapasztalatot nem szereztem,de nagyon izgi volt
Azóta meg nem volt semmi:(
Szerintem ezt a legtöbben spontán élik meg.Talán nem is tudják magukról,
hogy biszexek vagy melegek.Nálam is így volt 17 évesen.Fogalmam se volt
addig,hogy egy fiú vonzó lehet.A történet váratlan és frenetikus volt.Meg is változott az életem.Azóta,lányok,fiúk,mindegy.Csak az élvezet számít.
Spontán buli utan felig reszegen. A srac kisakkozta velem a dolgokat. Egy agyban fekudtunk meztelenul( o fektetett le mert matt reszeg voltam). Miutan felkeltunk megkert hogy masszirozzam a hatat, alig tudtam magamrol, nem esett le a dolog, nem akartam belemenni de addig nyaggatodd, hogy belementem csak hallgasson mar. Elkezdtem simogatni es a puha boretol felizgultam. Ramarkoltam a farkara ami kokemeny volt, gondoltam egyet es leszoptam, utanna o engem. Utanna kijozanodva nagyon kinos volt, szegyelltem is magam, me mara elfogadtam, hogy biszex vagyok es a ferfiak is erdekelnek szexualisan, nagyon is. Jo lenne ujra atelni valakivel, tudatosan. Irhattok privatot.
25/ bi F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!