Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akik verték már közösen, volt, hogy valami szokatlan dologra élveztetek rá?
Figyelt kérdés
Mi egy közös hoki alkalmával 4-en rávertük egy tükörre.2021. aug. 9. 18:01
1/10 anonim válasza:
Egymás farkára, testére, vagy esetleg szájba
2/10 anonim válasza:
Egy pohárba, utána mindketten ittunk belőle.
6/10 anonim válasza:
Budapesten van aki keres hoki havert? Vagy akikhez be lehet szállni?
7/10 anonim válasza:
Liftben vertük és a lift falára élveztünk.Egymással szemben állva egymásra.Olyan is volt hogy hergeltük egymást buszon hogy ki bírja tovább,szóval egymásnak gyúrtuk ki bírja ki hogy nem megy el és beleélveztünk a gatyánkba.Nyilvános wc-ben is.stb
8/10 anonim válasza:
Nem szokatlan,de nagyon izgató volt amikor majdnem élvezésig szoptam a srácot,de kivette és elkezdte nekem meg magának is verni,és szinte egyszerre élveztünk az én testemre(ez ugy sikerült hogy előtte ő fölöttem térdelt,úgy dugta a számat)
9/10 anonim válasza:
Én nem hagytam volna kivenni, ki is szívtam volna.
10/10 anonim válasza:
Egymás hasára, vagy fejére. Volt olyan is hogy, egymás farkára vagy szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!