Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti élveztetek már a gatyátokba?
Figyelt kérdés
Hány évesen? Milyen volt? Miért a gatyába engedted? Megszeretted?
24f
2020. dec. 2. 18:28
A kérdező szavazást indított:
Soha
Szeretem
83 szavazat
1/31 anonim válasza:
Igen, élveztem, tetszett nagyon. Ritkán csinálom, mert macerás mosni utána.
3/31 anonim válasza:
Egyszer volt az életemben egy spontán magömlésem,mikor megláttam egy gyerekkori barátom farkát. 38/f
5/31 anonim válasza:
Igen!
Először tizenévesen és tetszett!Azért a gatyába mert óra volt,ha jól emlékszem matek.Néha szoktam azóta is.
7/31 anonim válasza:
Persze és tetszett is,passz hogy mikor először de úgy 14 éves korom körül és azóta is előfordul.
8/31 anonim válasza:
16 voltam.
Érzésre jó volt, csak utána kicsit izgultam hogy feltűnő lesz a szennyesben, még ha el is öblítem.
Azért próbáltam ki mert kíváncsi voltam milyen.
Nem lett a kedvencem, mert nagyon macerás utána takarítani, de azért néhányszor még megismételtem.
17f
9/31 anonim válasza:
Igen.
16 évesen, meglepődtem mivel nem szándékos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!