Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti élveztetek már a gatyátokba?
Figyelt kérdés
Hány évesen? Milyen volt? Miért a gatyába engedted? Megszeretted?
24f
2020. dec. 2. 18:28
11/31 anonim válasza:
Spontán volt már, egyébként nem.
12/31 anonim válasza:
Igen.. Maszti közben.. Vagy 10-11 voltam..
14/31 anonim válasza:
Igen.
Akkor szoptam először, nagyon felizgatott.
Ahogy ott térdeltem a pasi előtt éreztem hogy mindjárt elélvezek, pedig nem is nyúltam magamhoz.
Még csak nem is simogattam magam.
Aztán megtörtént, telespricceltem az alsóm.
Soha nem élveztem ekkorát.
A pasi meg is kérdezte hogy minden rendben van-e.
15/31 anonim válasza:
Szándékosan nem... és nem is igazi elélvezés volt. Csak random mesztelen nőket nézegettem és csak azt vettem észre, hogy egy liter előváladék van a gatyámban. :D
16/31 anonim válasza:
Én 12 évesen a hasamra élveztem először 30F
18/31 anonim válasza:
A barátom szereti ha a nadrágjában élveztetem el!
19/31 anonim válasza:
13 voltam.
Arra keltem éjjel, hogy bepisiltem.
De közbe tudtam, hogy mi az, mert a suliba már beszéltünk róla, de nekem volt az első.
A tanárnőmmel álmodtam, aki mellesleg a tesitanárnönk is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!