Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Próbáljam ki az exem, exével ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam ki az exem, exével ?

Figyelt kérdés

Az exem, exével el kezdtünk beszélgetni aki csaj, már régebben találkoztunk 2 szer 3 szor mind ketten szerelmesek voltunk exembe és jól ki beszéltük 😂😂

Na mindegy a lényeg hogy az utolsó találkozón éreztem valamit a lány iránt, de el folytottam magamba, nem tudom el magyarazni mi volt, akkor bennem tetszett a lány nagyon.

Azóta eltelt egy év..

Aztán tegnap beszélgetünk és szoba hozta a témát.. aztán egyre jobban bele folytunk meg kerdezte mit éreztem akkor én meg el mondtam, és azt mondta ő is ugyan így érzett,

Hát le sokkoltam aztán feszekedtuk még a témát, és fel hoztam más témát de a végén vissza terrelt kettőnkre

Ha arra kerülne a sor próbáljam ki vele?

Nem tudom mert akkor tetszett, és nem is tudom vonzódtam hozzá.. de a pasikat is csípem szeretem a szép kidolgozott pasi testet de nem tudom mi volt a lánnyal egy éve, mi volt az az érzés mind kettőnkbe ha arra kerülne a sor menjek bele ? Attól félek hogy még undorodok magamtól ha mégse jönne be

Vagy egyikünknek tetszene, a másiknak meg nem..

Es elkepzepni se tudom az egész együttlétet hogy zajlanak

A lány se volt még lánnyal és azt mondta ilyet még nem is érzett és senkinek se merte el mondani, és én se voltam még lánnyal

22/N

Ui:. Bocsi a helyesírási hibák miatt és ha kicsit zavaros a szitu nekem is az 😅

2021. aug. 9. 08:50
1 2
 1/11 kisördög1 ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd magad belesodródni, a közös hullámhossz megvan, próbáld ki. Élvezni fogjátok és talán valami rendszeres is alakul belőle, de az biztos, hogy nagyon közel kerültök majd egymáshoz, ha más nem barátság lehet belőle! Ha nem sül el annyira jól, akkor max kipróbáltátok és ennyi
2021. aug. 9. 09:11
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Aztan a pasid kidob mint az exét:D
2021. aug. 9. 09:19
 3/11 kisördög1 ***** válasza:
100%
2: egyrészt "ex" tehát már nincsenek együtt, másrészt nem kell mindenkinek mindenről tudni..
2021. aug. 9. 09:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is az exe vagyok 🤣🤣 mind kettőnk szingli 🤪
2021. aug. 9. 09:21
 5/11 kisördög1 ***** válasza:
100%
Amúgy engem pl. még izgatna is ez a felállás ha rájönnék vagy elmesélnék
2021. aug. 9. 09:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen így izgi

De mi lenne ha jó lenne és együtt szeretnénk lenni ? Mit szólnának a szüleink, és a barátaink, lehet ezért is van bennem kétely

Na és az exem meg tudná 🤣🤣

Rosszul lenne 😂

2021. aug. 9. 09:25
 7/11 kisördög1 ***** válasza:
100%
"Lehettek" barátnők a külvilág elött, nem kéne hogy mindenki tudja kicsit közelebbi a barátság.
2021. aug. 9. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Igy akartok utána kaparni?
2021. aug. 9. 09:32
 9/11 A kérdező kommentje:

7 igaz 😊

8 xd nekem már nem kellene és a lánynak se xd volt azóta más barátom és a lánynak is xd

Szóval az exemnek ehez annyi köze van hogy miatta ismertük meg egymást xd

2021. aug. 9. 09:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
1 év után a semmiből :D
2021. aug. 9. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!