Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam ki az exem, exével ?
Az exem, exével el kezdtünk beszélgetni aki csaj, már régebben találkoztunk 2 szer 3 szor mind ketten szerelmesek voltunk exembe és jól ki beszéltük 😂😂
Na mindegy a lényeg hogy az utolsó találkozón éreztem valamit a lány iránt, de el folytottam magamba, nem tudom el magyarazni mi volt, akkor bennem tetszett a lány nagyon.
Azóta eltelt egy év..
Aztán tegnap beszélgetünk és szoba hozta a témát.. aztán egyre jobban bele folytunk meg kerdezte mit éreztem akkor én meg el mondtam, és azt mondta ő is ugyan így érzett,
Hát le sokkoltam aztán feszekedtuk még a témát, és fel hoztam más témát de a végén vissza terrelt kettőnkre
Ha arra kerülne a sor próbáljam ki vele?
Nem tudom mert akkor tetszett, és nem is tudom vonzódtam hozzá.. de a pasikat is csípem szeretem a szép kidolgozott pasi testet de nem tudom mi volt a lánnyal egy éve, mi volt az az érzés mind kettőnkbe ha arra kerülne a sor menjek bele ? Attól félek hogy még undorodok magamtól ha mégse jönne be
Vagy egyikünknek tetszene, a másiknak meg nem..
Es elkepzepni se tudom az egész együttlétet hogy zajlanak
A lány se volt még lánnyal és azt mondta ilyet még nem is érzett és senkinek se merte el mondani, és én se voltam még lánnyal
22/N
Ui:. Bocsi a helyesírási hibák miatt és ha kicsit zavaros a szitu nekem is az 😅

Igen így izgi
De mi lenne ha jó lenne és együtt szeretnénk lenni ? Mit szólnának a szüleink, és a barátaink, lehet ezért is van bennem kétely
Na és az exem meg tudná 🤣🤣
Rosszul lenne 😂

7 igaz 😊
8 xd nekem már nem kellene és a lánynak se xd volt azóta más barátom és a lánynak is xd
Szóval az exemnek ehez annyi köze van hogy miatta ismertük meg egymást xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!