Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is fetishe a hosszú fityma?
Figyelt kérdés
Valamiért számomra nagyon izgalmas, ha hosszú a fitymája valakinek, tök izgató hátrahúzni. Más is van így ezzel?2021. aug. 7. 12:48
2/10 anonim 

válasza:

Igen. Én metélt vagyok, izgatnak a jó hosszú fitymások !
3/10 anonim 

válasza:

Az nem izgat, ellenben a logós herék annál inkább
4/10 anonim 

válasza:

Nekem az van, de még nem dicsérgette senki :)
5/10 anonim 

válasza:

Nekem is az van, valszeg ezért nekem jobban tetszik az, ami nem metélt, de a fityma csak részben fedi a makkot :D
6/10 anonim 

válasza:

Nekem is bejön a hosszú laza fityma.Jól lehet szopogatni, vagy akár ráhúzni a makkomra és beleélvezni. ;)
7/10 anonim 

válasza:

Nem a fétisem, de az tetszik jobban.
8/10 anonim 

válasza:

nekem összezár elöl viszont a zacsim nagyon lóg
9/10 anonim 

válasza:

A zacsim jó lógós, de sajnos metélt vagyok.
10/10 anonim 

válasza:

Nekem bejön,és az enyémen meg nem metélt de kevés a bőr nem fedi magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!