Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézz ki egy péniszből lett vagina? Hol lehet ilyet megnézni?
#11 valószínűleg gyenge voltam anatómiából, s nem figyeltem a nemi szervek résznél kellően de elmagyaráznád röviden mégis hogy oldják meg? :)
Eddig úgy tudtam Bartholin mirigyek csak nőknél fejlődnek ki, férfiaknak nincs, a Cowpel mirigyek bekötési pontja a húgycsőnél található azt pedig egyben kívülre vezetik el. Ámbátor lehet fejlődött azóta az emberi anatómia :D
nem nedvesedik
sőt folyamatosan kenni kell egy folyedékkal hogy ne forrjon össze hiszen lényegében egy nyílt seb...
transzikkal nektek nincs sok tapasztalatotok :)
Őszintén bevallom: nem tudom. Sőt én biológiaórán novellákat írtam szóval annyit sem tudok, mint te.
Viszont beszéltem már transz nővel, aki meglepetésemre azt mondta, hogy benedvesedett, majd évekkel késöbb volt is egy hasonló alkalommal találkozásom külföldön. A válasz leírása elött pedig, hogy meggyőződjek nem beszélek félre/jól emlékszek kerestem online cikkeket. Az egyikben kétfajta műtétről volt szó, a "hagyományos" (és elterjedtebb) műtétnél tényleg nem nedvesedik a vagina, de a másik fajta műtéttel megoldható az is.
Én inkább szexelek hirdetőkkel évek óta nem csak baszélek
1x voltam csak átoperálttal nekem nem jött be
Vickyhez ezért se járok már mióta műttette magát pedig jól néz ki
A 13. válaszolónak sincsen sok tapasztalata transzikkal, mivel akkor le sem írta volna azt amit leírt! (:
A 11. és 14. válaszolóknak meg teljesen igazuk van!
Valóban létezik már olyasfajta műtéti eljárás azért, hogy a transzik is (be) tudjanak nedvesedni/nedvedzni.
Nem értem, hogy miért ennyire hihetetlen ez az embereknek, hogy a transzik egyszerűen nem tudnak nedvesedni/nedvedzni...könyörgöm, ha szíveket ki tudnak cserélni a profi orvosok, ráadásul már disznó szívet is kapott egy ember a közelmúltban...akkor ez a transzi nedvesedés/nedvedzés, orgazmus témák, miért ennyire elképzelhetetlen a számotokra?! Ja, és nem mindegyik operált v@g¡n@ néz ki (nagyon) csúnyán! Valóban vannak születnek (nagyon) csúnya végeredmények is, viszont születnek (nagyon) szép végeredmények is, amik ténylegesen kinéznek úgy, mint egy biológiai v@g¡n@! Azért, mert láttok jópár csúnya operált punc¡t, az nem egyenlő azzal, hogy kivétel nélkül az összes ugyanolyan (lesz), mivel különböző műtéti eljárások vannak, az orvosok is különböznek egymástól, mint ahogyan az összes többi ember is, függ az egész operáció a páciens alapanyagaitól/szervezetétől/testétől is, ennyi!
A 18‐as vagyok még, az előző.
A 13‐as az miről beszél, hogy „nyílt seb”?! A műtét után valóban nyílt seb egy (jó)ideig, idő a felépülés, mire szépen minden be/meggyógyul és fájdalommentesek lesznek a dolgok, ez természetes, mint ahogyan minden nagyobb/veszélyesebb műtéti eljárásoknál is idő a gyógyulás/felépülés. Te ember, gondolkozzál már el, ha szerinted annyira nyílt seb marad(na), akkor jól esne az neki, hogy szószerint b@$z0g@tják...
A 18/9‐és vagyok újra.
A 12. válaszoló nem tudom, hogy hallott‐e már a cowpeR*‐mirigyeken kívül még a(z) prosztatáról és az ondóhólyagról is, nos...nemi izgalom hatására azok is termelik ugyanúgy a váladékjaikat, mint ahogyan a cowper‐mirigyek is ugye, ezeket a belülső nemi mirigyeket/szerveket nem (teljesen) távolítják el (az összeset) a műtét folyamán, ha minden jól alakul/működik, akkor meghagy(hat)ják őket, ha nem szükséges az eltávolításuk egyéb komplikációk miatt, és gondolom akkor, hogy ezek mirigyekkel/szervekkel (is) oldják meg az olyasfajta műtéteknél a nedvesedési‐ és váladékozási funkciókat, ha meg nem (teljesen) ezekkel, akkor meg én sem tudom, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!