Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk ki tudja a családban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk ki tudja a családban hogy biszexek vagytok? És barátok tudják?

Figyelt kérdés
21F vagyok senki sem tudja se csalàd senki mégcsak nemis mutatom előttük. Baràtnőm van, nem viselkedek úgy hogy gyanút fogjanak , de közben vágyom pasira is. Tudja valaki rólad a családban és mikor mondtad el annak aki tudja róllad és hogyan fogadta a hirt?
2021. aug. 5. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
28 éves bi srác vagyok. Rollam sem mondaná meg senki, h bi . 13 - 14 éves korom óta érdekelnek a fiuk is , már többször voltam fiukkal. Eleinte senki nem tudta, titkoltam . Részegen a legjobb barátomnak elmondtam azt mondta ő tudta . Családom, többi ismerősöm barátok nem tudják. És engem a mai napig is érdekelnek a fiuk .
2021. aug. 5. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Én 24 vagyok bp-i bi srác rólam is csak két jó barátom tudja, de még nem voltam fiúval. Majd lehet leszek, de a családomat nem traktálom ezzel, mert tartós kapcsolatot úgyis lánnyal szeretnék majd.
2021. aug. 5. 19:23
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Én apámnak felhoztam a témát közös piálás közben, nem tudom hogy, de valahogy kibukott belőlem a dolog.

Mire ő: Nem gond, mikor fiatal voltam én is benne voltam mindenféle dologban :D

Én jobban meglepődtem.

2021. aug. 5. 20:15
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Hála az égnek senki nem tudja és ez maradjon is így ezután is. Erősen a nők felé húzok, de amikor nincs barátnőm évente 1-2x van fiús kalandom.

27/F

2021. aug. 5. 23:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm sejti, de nem mondja, csak egyszer célzott rá.
2021. aug. 6. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Senki és ne is mond el.Vége lesz az életednek.
2021. aug. 6. 11:14
 7/9 anonim válasza:
100%
Én érzelmileg is vonzódok a fiúkhoz, nem csak szexuálisan. Tehát jó eséllyel lesz fiú partnerem. Éppen ezért úgy éreztem, jobb nem titkolni. Elmondtam a családomnak, mindenki korrektül fogadta, a szüleim ugyanúgy szeretnek és támogatnak. A barátaim sem fordultak el tőlem, amikor megtudták. Sőt, eddig bárkinek beszéltem erről, mindenki elfogadta. Szerencsére normális emberekkel vagyok körülvéve.
2021. aug. 7. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatesóm rákérdezett,mert sejtette.
2021. aug. 8. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
irigylem a 7-est :) nekem csak anyám a barátom tudják, többiek lehet sejtik de sosem kérdeznek rá, egyszer majd úgyis kibukik belőlem, de viszont, nem gondolom ezt akkora dolognak, mindenki azt csinál amit akar, én sem szólok más dolgába. Aki meg nem fogadná el, az sem számit, olyanokra nincs szügségem :)
2021. aug. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!