Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk lányokhoz vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk lányokhoz vagy fiúkhoz vonzódtok jobban?

Figyelt kérdés
Kiaz aki tudja róllad hogy biszex vagy? Én élettársi kapcsolatot csak lánnyal létesítek, fiúkkal csak titokban vagyok ezt senki se sejti rólam nem viselkedek úgy hogy gyanús legyen:) egy barátom sem tudja sőt a családom sem:) mindenki heteronak hisz
2021. aug. 4. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A lányok teste jobban tetszik és lelkileg is őket szeretem. A fiúkban a farkuk és a dominanciájuk tetszik.
2021. aug. 4. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Kinsey-skála... van aki a "heteróbb" van aki a "melegebb" oldalán van, ennek függvénye kinek melyik nem tetszik, izgatja jobban.
2021. aug. 4. 18:30
 3/5 Bacardiboykvar ***** válasza:
100%
Én a lányokhoz vonzódok jobban, jelenleg egy összejárós kapcsolatom van egy hölggyel. De ő nem tudja, hogy enyhén biszex vagyok. Komoly kapcsolatot csak is nővel tudok elképzelni. 46 éves enyhén bi pasi vagyok.
2021. aug. 5. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátnőm akkor nem foglalkozok fiúkkal,de amikor nincs,akkor előfordul,de csak testi kapcsolat.Nem reklámozom,de pár haveromnak elmondtam és a szüleim is tudják.
2021. aug. 5. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Komolyabb érzelmeim csak lányok iránt vannak,általaban a szex is velük izgat jobban.

De néha szoktam fiúkkal is szórakozgatni neten,meg ha épp összejön valahogy akkor élőben is,most is nagyon szívesen szopnék egy helyes korombeli srácot:P

2021. aug. 6. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!