Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ma a haverom rávett, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a haverom rávett, hogy legyek passzív, mert még soha nem dugott Engedtem, hogy betegye tolt rajtam 5öt vagy 6ot és el is ment...de elötte magyarázott, hogy hogy megfog tömni Szerintetek gáz? A vicc, hogy ő ezzel meg volt elégedve..

Figyelt kérdés

#első #Haverikapcsolat
2021. aug. 3. 18:15
1 2
 11/19 sandrisbp ***** válasza:
100%
látod, azért jó, hogy nem adtad fel az első kísérlet után :)
2021. aug. 23. 17:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy állandó partenerem, nem először dug meg de, mindig elélvez két percen belül.. Semmi baj részemről ezzel, a nejével emiatt lelki gondja van. Nem mer szexelni vele. Megnyugtattam, hogy én ebből nem csinálok gondot. ha hamar elélvez akkor hamar. Először nem mert megdugni emiatt. Most már van önbizalma és hetente jön megdugni. Kétperces, de nem baj. Idővel szerintem lesz az hosszabb is. 61/F
2021. szept. 23. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pózban csináltátok :)?
2021. dec. 15. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Általában hátúlról dug meg. A hely és idő miatt ez a legjobb megoldás. hamar elélvez, és igy elvileg bárhol megtud dugni, hoyg kielégüljön. Behajolok kétperc elélvez és mehetünk is tovább a dolgunkra. :) Gondolom cikinek tarjátok.
2021. dec. 26. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

#14-es én nem:)

kérdezhetek?

csak mert ki szeretném próbálni és sok mindent nem tudok még ezzel kapcsolatban

2021. dec. 27. 01:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15 -s persze kérdezhetsz, de írtam magán üzenetet is.
2022. jan. 4. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
12-es: több menetet nem csináltok? Ott lehet tovább bírná.
2022. jan. 17. 22:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre hamar elsültem, de minél többet vagy fiuval, annál jobban bírod majd. Legyél türelmes.
2022. jan. 17. 23:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
17 -s Nem több menetben. Én mondtam neki, hoyg kicsit pihenjünk és próbáljon újra megdugni. De nem állt fel neki. Azt mondta sok idő kell hozzá. Mondtam neki, hogy ne akkor jöjjön megdugni amikor nagyon tele van mert akkor tuti, hogy egyperces lesz. Hanem Félidőben. Azaz az utolsó dugás és amíg tele lesz megint közti idő felénél. PÁR ALKALOMMAL AKKOR JÖTT ÉS MÁR SIKEREKET ÉRTÜNK EL. TOVÁBBTARTOTT NEKI. :) ERRE NAGYON BÜSZKE VOLT. :) Most azon vagyok, hogy miután elélvezett, ne hosszú idő múlva áljon fel neki. tudjon mégegyszer élvezni.
2022. jan. 18. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!