Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnék attól passzív, ha mondjuk lovagolnék egy férfin és közben állna a farkam ? Zavarná ez az aktívot?
Az a helyzet, hogy amikor ujjazni szoktam magam, akkor mindig állni szokott a farkam és nem tudom, hogy ez előny vagy hátrány lenne-e ha kipróbálnám egy aktív férfival...
Nem illúzió romboló számára az, hogy lovagolok a farkán és ő közben azt látja, hogy teljesen áll és kemény a farkam?
köszönöm az eddigi válaszokat :)
az a helyzet, hogy amikor kipróbálnám valakivel, biztos vagyok benne, hogy állna nekem közben, miközben dugná a seggem
és izgultam, hogy nehogy zavarja majd az aktívot...
beszéltem korábban egy szexpartner keresőn egy aktívval, akit egyébként nagyon zavart volna és ebből indult ki az aggodalmam
sőt, őt az izgatta volna, ha én nem élvezem, vagy fájt is volna nekem ezért őt egy kicsit hanyagolom, nem valószínű, hogy vele próbálnám ki
csak hát, még nincs más aktív partner :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!