Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek heteróként egy fiúra felállna?
Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel elkezdene szopni akkor is el tudnék élvezni? Hiszen csajjal is van hogy nem annyira jön be 1 lány és nem vagy nagyon nehezen élvezek el. Bevallom azért merült fel bennem a kérdés mert valamilyen szinten jó lenne tudni, hogy tuti nem izgat sráccal. Persze ez csak így elméleti mivel nem ismerek meleg/bi srácokat.2021. júl. 31. 10:59
11/17 anonim válasza:
#8 Ezek után már BIZTOS, hogy nem vagy heteró :D
12/17 anonim válasza:
Ha gondolod, kipróbálhatjuk ;)
13/17 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki, engem is foglalkoztatott a dolog, kipróbáltam és rájöttem hogy ez sem rossz dolog, sőt.....
14/17 anonim válasza:
Ha ESETLEG nem ismerkedni akarsz: van már ilyen kérdés (valósz.több is) :
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
Ha ismeredni akarsz, akkor meg küldtem privit. :-)
15/17 anonim válasza:
Tedd próbára magad, nem bánod meg!😉😄
16/17 anonim válasza:
Persze hogy felállna és elélveznél. Én is kételkedtem aztán leszopott egy pasi 😀
17/17 anonim válasza:
Miért ne állna fel, basszus, a saját kezedtől is feláll, aztán mégse vagy magadra gerjedve.
Ez nem homokosság, ha a csiklómat birizgálják, kellemes érzés, bárki teszi is. Attól még csak pasiba tudnék beleszeretni és csak pasi teste ébreszt bennem szexuális vágyakat.
Persze lehet, hogy ha az ember szerez egy-két ilyen tapasztalatot, akkor a szexuális gyönyörérzet elkezd kötődni a fejében a saját neméhez, létrejön egy mesterséges kötődés, amit előidézel magadnak, csak kérdés, hogy megéri-e ebbe az irányba elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!