Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő srácok a fantáziátok élőben is jó volt?
Igen, sőt jobb is élőben, viszont nagyon fontos, hogy ismerd és megbízz a partneredben.
19F
Biszex lévén én domináns bi barátnőmmel kezdtem a bdsm játékokat. Eleinte csak kettesben. Megelőztem a csalódást avval, hogy nem bíztam teljesen véletlenre mindent. Több dolgot megbeszéltünk és menekülőszó is volt. Tulajdonképp, többségében olyan volt, mint vártam. Amatőrként volt, amit elbénáztunk, de volt olyan is, ami túl jól sikerült. ;-)
Hármasban pasival már volt benne némi rizikó, ám nem volt rossz élmény senkinek. Használtak én pedig élveztem!
A csaj a nejem lett! Többször voltunk hármasban, négyesben is. Olykor előjött a bdsm is. A szerepek ki voltak osztva. Én szolgáltam, vagy tűrtem.
A legrosszabb az volt, amikor nejem és barátnői rábeszéltek egy swinger partira. Az nagyon megalázó volt! Együtt mentünk nejemmel, barátnőnkkel és egy baráti párral, akikkel már volt több élményünk. A terv az volt mindenki élvezheti az estét. Erre meglepő fordulat következett. Egy tucat pasi (beleértve a velünk érkező férfit is) dugta meg feleségemet és két barátnőnket, miközben engem egy oszlophoz bilincselt feleségem. Én passzívan szemléltem az egészet. Esze ágában nem volt elengedni. Sokszor szemezett velem közben, folyamatosan incselgett. Majd hazamentünk. Belementem a játékba, de nem élveztem igazán. Mai napig kettőség érzése van bennem evvel kapcsolatban. Ám mai napig együtt vagyunk 17 év után is, a szex pedig még mindig nagyon jó! Pár éve csak kettesben játszunk. Havonta egyszer, kétszer összejön bdsm is.
49F
Nekem hasonló biszex fantáziám volt és nagyon rossz volt, megbántam rendesen. Előtte már nem volt ismeretlen terep a bdsm, az első barátnőmmel minden "szabályt" betartva játszottunk és merültünk egyre mélyebbre, de mindig volt menekülőszó, odafigyelt rám, stb. A biszex dolog nála is tabu volt, és utána sok-sok évig nem találtam domináns barátnőt. Közben egyre jobban érdekelt hogy kipróbáljam férfivel, főleg a sz . pást és hogy domináljon. De elragadott z izgalom, nem voltam körültekintő amikor kiválasztottam a partnert... ő miután megbilincselt egyáltalán nem tartotta be a szabályokat, határokat amiket előre megbeszéltünk. Csak sz . patásról volt szó, de meg is dugott és aztán azt mondta hogy nem hallotta a menekülőszót mert ugye szájpecek volt addigra már a számban.
Miután eloldozott eléggé össze voltam törve. Egy komoly trauma volt utána hetekig ki se jöttem a lakásból. Gondolkoztam hogy feljelentem de nem akartam az ezzel járó dolgokat. Kb 5 évig nem voltam hajlandó semmilyen bdsm-el kapcsolatos dologra utána, férfivel azóta se próbáltam, de talán jobb ez így... vannak dolgok amik jobb ha megmaradnak fantáziának.
Szerencsére azóta megtaláltam a feleségemet akivel a bdsm-en belül is boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatunk van, ő segített elfelejteni a traumát és kipróbálni néhány olyan dolgot amikről addig álmodni se mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!