Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet,hogy bi vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet,hogy bi vagyok?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy fhaszt látok nem csináltam vele semmit de mégis fölizgultam rá

2021. júl. 30. 06:05
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

baszki.. bekapnal szivesen egyet? vagy szeretned ha egy fiu bekapja neked? vagy ugyanez behatolassal.

Csak eltudod donteni, hogy izgatnak-e a fiuk vagy sem.

szavazolapot segitsunk majd kitolteni?

2021. júl. 30. 07:02
 2/7 A kérdező kommentje:
nem gondolkodm inkább ilyenen,még ha be is kapnék eggyet akkor se mozgat,imdáom a női testett(punci illatát,izét),nem akarok meleg állat lenni ugy hogy nem foglalkozok már ezzel a témával
2021. júl. 30. 07:27
 3/7 A kérdező kommentje:
kár is volt feltenni ezt a kérdést,még ha van is egy kis bi halamom akkor sem fogadja el az egom és soha nem probálnék ki semmit fiuval,elvből,Isten a nöket teremtette a fúknak ezt elfogadom és betartom
2021. júl. 30. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Akkor isten atb4szott téged mert mindenki szexelhet mindenkivel
2021. júl. 30. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Full heterónak fel sem merül a kérdés, hogy vajon izgatnak-e a férfiak vagy nem, ha felmerült, az már önmagában gyanus.
2021. júl. 30. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:
14%
Én álmomban néha repülök, ezért sirály vagyok, vagy biztos az leszek nem sokára!
2021. júl. 30. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző, te nem sirály vagy hanem repülni VÁGYSZ.

Épp úgy, ahogy a kérdező nem egy f&sz (bár, mivel leállatozta a melegeket, talán mégis egy f&sz?), viszont VÁGYIK f&szra. Csak ő hallgat az apafigurára, és aláveti magát neki. Hm... ezek szerint szub passzív volna, ki tudja...

Kérdező, ha isten azt parancsolná neked, hogy pucsíts, és engedd, hoyg isten megb&sszon téged, mit tennél? Ez esetbe nis engedelmeskednél neki? Vagy ha holnaptól isten azt parancsolná, hogy b&z&lj?

Mondom ezt én, spirituális lényként. De a spiritualitás: NEM behódolás. Hanem felismerés, kutatás.

A vallásosok azonban sajnos ész nélkül, vakon behódolók. Hogy miért? Azt talán maguk se tudják, de meghagyom nekik. Valszeg mazochisták. Nos, olyannal tuti nem szexelnék. Egyenrangú partnerre vagyok nyitott.

2021. júl. 30. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!