Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az ismerkedés mely fázisában vallja meg a pasi, ha nagyon vágyik a prosztataorgazmusra is, és nem szeretne arról a kapcsolatban sem lemondani?

Én nem vagyok a téma ellenzője, de azért az első randin biztos hátrahőkölnék ha ezt előadná. XD
Nekem ez akkor lenne aktuális, amikor már párszor szexeltünk(3+), és kezdjük ismerni egymást.

1: a prosztatamasszázs egyáltalán NEM búza, biszex vagy férfiatlan dolog.
2: a felcsatolhatós NEM alkalmas prosztatamasszázsra.

Mondjuk első randin egy kicsit erős kezdés szerintem, de ha szex közelébe értek akkor mindenképpen beszélni kéne a dologról.
Sztem semmi gond nincs alapvetően ezzel, ugyan úgy mint a BDSM-nél a megfelelő partnert kell megtalálnod aki vállalja ezt.

[2021. okt. 22. 17:06] - "A felcsatolhatós NEM alkalmas prosztatamasszázsra."
Hát, azért ha jól bánnak vele, tud meglepit okozni... :)
Magamnak csináltam 18/4.8 dildóval és egyszer sikerült úgy megtalálni az irányzékot, hogy gyakorlatilag ömlött az anyag.
Ha türelmes lettem volna, megtörténik a kéz nélküli prosztata orgazmus, de rámarkoltam, aminek eredményeként újabb spermazuhatag, de akkor már igen erős élvezéssel kísérve.
Ha más csinálja szerintem simán összejön, ha megvan az irányzék és azt tartja is a behatoló fél. Mivel önállóan kissé nyakatekert a póz, hiába találom meg a jó szöget, nehéz ott maradni.
Ehhez két jól összehangolt ember az ideális, a megfelelő eszközzel és technikával... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!