Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác aki belemenne ,,orális szexkapcsolatba"?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy mondjuk bemennénk pesten egy plázába és a wc-ben lesz*pna vagy ha van kedvem,nekem is őt.És ezt rendszeresen megcsinálni2021. júl. 19. 06:06
12/18 anonim válasza:
Az izgat hogy akár viszonzás nélkül csak szopassanak,de biztosan nem egy wc-ben csinálnám
13/18 anonim válasza:
Milyen korú vagy? Én nagyon szívesen csinálnék ilyet
27/f/m Bp.
14/18 anonim válasza:
Én belemennék Borsod megyei fiatal fiú írhat!
16/18 Estel.19 válasza:
28 éves nő vagyok. Kíváncsiságból végig olvastam és kajak felizgatott :D
Ugyanitt ugyanerre nőt keresnék, Borsodban. Természetesen nem WC-ben. Kényelmesen, párnák közt. VISZONOZNÁM IS!
17/18 anonim válasza:
Én vas megyében keresek de nem pláza wcben csinálnánk
23bi
18/18 anonim válasza:
én nem wc-ben hanem kényelmesebb helyen oda vissza csinálnám :)
25F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!