Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdem azzal hogy 21 éves lány vagyok és már rengeteg fiúval kavartam, de az ismerkedő fázistól tovább soha nem jutottam (én léptem vissza) vagy ha volt is olyan hogy össze jövök velük akkor ilyen 22nap meg 20napnál tovább nem jutok Miért?
Figyelt kérdés
tehát 20napnál tovább nem tart mindig én lépek ki...de viszont nem is érdekelnek a fiuk azt kezdem észre venni hogy nem nagyon vonzódom hozzajuk szexuálisan sem érdekelnek és már annyira zavar hogy meg őrülök a lányok annál inkább érdekelnek egy lánnyal sokkal jobban el tudok képzelni bármit is szerintetek mi a helyzet velem? normális válaszokat légyszi (bocs a helyes írásért)2021. júl. 17. 17:08
1/4 anonim válasza:
Lehetőségek:
- rossz fiúkkal találkoztál eddig
- a fiúkkal semmi baj, neked vannak irreális elképzeléseid
- más korosztály jönne be neked (értettebb férfiak)
- biszex vagy erős leszbikus beütéssel
2/4 anonim válasza:
Próbáld ki egy idősebbel pl.velem
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak azért ismerkedsz fiúkkal, meg nem akarod elfogadni magad és kifelé is egy Hetero képet akarsz vetiteni?
N
4/4 anonim válasza:
Sztem meg csak arra játszol h tetszél az aktuálisnak, amint megvan ez a visszajelzés h elég jó vagy, mész is tovább. Borzasztó bizonytalan lehetsz magaddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!