Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pénzért szexelni, akik csinálták már ti milyennek éltétek meg?
Figyelt kérdés
Csak azokhoz szól a kérdés akik csináltak már ilyesmit. Engem bevallom picit vonz a gondolat, ezért érdeklődök. Akik szexeltek már pénzért tudnátok pár kérdésre válaszolni?
Miért mentetek bele és csak 1-2 emberrel hosszabb távon, vagy ténylegesen szexpartner keresőn mindenkivel aki írt?
Milyen volt lelkileg?
Mennyire megalázó, és milyenek átlagosan az ügyfelek? Milyen a legrosszabb?
Fiú vagyok.
2021. júl. 17. 07:43
1/4 anonim válasza:
Nekem olyan volt h srác azért fizetett hogy leszophasson. Utána rosszul éreztem magam. Ennek ellenére jól jött anno tiniként a pénz. Egy másik meg azt akarta, hogy a szájába pisiljek. Azt is megtettem.
2/4 anonim válasza:
Én fizetni szoktam. Egyrészt pároknak, hogy elöttem szeretkezzenek, én csak nézem őket. És náha egyetemista korú srácnak, hogy lecummantson engem :)
3/4 anonim válasza:
Nekem egyszer fizetett egy férfi szex után, de nem kértem tőle, ő akart. Elfogadtam, de nagyon ribinek éreztem magam utána. Élvezetből szoptam és szopattam vele nem pénzért. Nem tudom elképzelni, hogy valaki élvezze a szexet ha csak pénzért csinálja.
4/4 anonim válasza:
16évesen volt az első most 18 vagyok. Altalaba elméletbe izgato volt hogy pénzért csinálom de mikor el kellett indulnom meg csinalnom úgy voltam vele hogy essünk már túl rajta. 18/bi passziv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!